Ιωάννα Σιαμπάνη: Η πρώτη βόλτα με τον νεογέννητο γιο της στην Γλυφάδα - Αυτή είναι η κούκλα μαμά της

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Η Ιωάννα Σιαμπάνη, πριν από λίγες ημέρες, έγινε μαμά (δείτε εδώ τις φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο), και αφού πέρασε λίγες ημέρες, όπως είναι φυσικό, στο νοσοκομείο, επέστρεψε στο σπίτι της, όπου βιώνει μία εντελώς διαφορετική καθημερινότητα, αφού όλα γυρίζουν γύρω από το παιδί της πια.

Έχει αποφασίσει, ωστόσο, να μη κλειστεί μέσα και να "χάσει" τη ζωή που ήξερε και ακολουθούσε μέχρι τώρα και έτσι, πήρε τον νεογέννητο γιο της και την μητέρα της και βγήκαν βόλτα στη Γλυφάδα οι τρεις τους. Η ίδια φορούσε ένα μπεζ σετάκι, τοπ και κολάν δηλαδή, το οποίο συνδύασε με λευκά crocs, ενώ η μητέρα της ένα κόκκινο μπλουζάκι και ένα παντελόνι με έντονο μοτίβο και πέδιλα.

Η πρώτη βόλτα της Ιωάννας Σιαμπάνη με τον νεογέννητο γιο και την μητέρα της

Οι δυο τους περπάτησαν δίπλα στην παραλία την Πέμπτη 3/11, ωστόσο στάθηκαν και σε ένα παγκάκι της περιοχής για να ταϊσει η νέα μανούλα το μωράκι της και να ξεκουραστούν για λίγο.

Ιωάννα Σιαμπάνη βόλτα

Ιωάννα Σιαμπάνη μητέρα γιος βόλτα

Ιωάννα Σιαμπάνη γιος μητέρα

Το πραγματικό σώμα της 15 μέρες μετά τη γέννα

Πριν από λίγες μέρες η Ιωάννα Σιαμπάνη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον καρπό του έρωτά της με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο (δείτε εδώ την ανάρτησή της μέσα από το μαιευτήριο). Η καθημερινότητά της από τότε έχει αλλάξει εντελώς, όπως και το σώμα της.

Αυτό ακριβώς θέλησε να δείξει και η ίδια μέσα από την τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίζοντας το κορμί της 15 μέρες μετά τον τοκετό. Μάλιστα, θέλησε να εκφράσει μερικά λόγια για να βοηθήσει και τις υπόλοιπες μανούλες εκεί έξω που είδαν την εμφάνισή τους να αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη.

«Το σώμα μου 15 ημέρες μετά τον τοκετό το αγαπώ και το σέβομαι περισσότερο από πριν… γιατί μου χάρισε την ευτυχία! Το σώμα μας περνάει πολλά στην εγκυμοσύνη. Και το δικό μου σώμα έζησε αρκετές αλλαγές, αλλά είμαι πολύ υπερήφανη που έφερα στον κόσμο ένα παιδί.

Αυτό το σώμα του έδωσε φαγητό, ζεστασιά και κυρίως τόση αγάπη, όση δεν πίστευα ποτέ ότι είχα.
Μανούλες αυτές οι μικρές αλλαγές στο σώμα μας κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά, είναι μια πολύ μικρή θυσία για κάτι τόσο μεγάλο. Και να μην ξεχνάτε ότι η φύση έχει προνοήσει», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

 Ιωάννα Σιαμπάνη σώμα μετά τον τοκετό

Ιωάννα Σιαμπάνη γέννα

 Ιωάννα Σιαμπάνη σώμα