Αγνώριστος χωρίς μούσια ο "κακός" Εισαγγελέας των Παγιδευμένων - Η φωτογραφία του Κίμωνα Κουρή που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Κίμων Κουρής
Instagram / Κίμων Κουρής

Φέτος το κανάλι του ΑΝΤ1 παρουσίασε στο κοινό του μία νέα σειρά μυστηρίου και έρωτα, τους "Παγιδευμένους", οι οποίοι έχουν κάνει "σάλο" και σε κάθε επεισόδιο το Twitter "παίρνει φωτιά". Μπορεί ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης να είναι στο επίκεντρο του γυναικείου πληθυσμού, ωστόσο υπάρχουν κι άλλοι ηθοποιοί του καστ που έχουν κλέψει την καρδιά των τηλεθεατών.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Κίμων Κουρής, ο οποίος υποδύεται τον κακό Εισαγγελέα που στόχο έχει να κάνει τη ζωή της Άννας και του Δημήτρη δύσκολη. Μέχρι τώρα τον βλέπουμε περιποιημένο με τα κοστούμια και τις γραβάτες του, καθώς και με γένια στο πρόσωπό του, όμως τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί μία εικόνα του στο διαδίκτυο κατά την οποία δεν φαίνεται πως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

Ο Κίμων Κουρής των Παγιδευμένων χωρίς μούσια

Πρόκειται για ένα δελτίο τύπου από την θεατρική παράσταση "Άγριος Σπόρος" του Ιεροκλή Μιχαϊλίδη, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο ίδιος το 2014, όπου φορούσε αστυνομική στολή, είχε κοντά μαλλιά και ήταν εντελώς ξυρισμένος.

Κίμων Κουρής χωρίς γένια
Δελτίο Τύπου από την θεατρική παράσταση "Άγριος Σπόρος"

Χαμός στα παρασκήνια της σειράς με τον Εισαγγελέα και τον Πέτρο Λαγούτη

Την ώρα που ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έχει πέσει θύμα απάτης, στα γυρίσματα των "Παγιδευμένων" επικρατεί ένας χαμός με τους υπόλοιπους ηθοποιούς του καστ, οι οποίοι στα διαλείμματά τους διασκεδάζουν και χορεύουν με την πρώτη ευκαιρία.

Ο Πέτρος Λαγούτης και ο Κίμων Κουρής είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της περίπτωσης, καθώς εντοπίστηκαν στα καμαρίνια να κάνουν την χορογραφία του Σάκη Ρουβά για το τραγούδι του "Μην αντιστέκεσαι", και, μάλιστα, τους βιντεοσκόπησαν και δημοσίευσαν το βίντεό τους στο Instagram με τους δυο τους να γίνονται viral μέσα σε λίγα λεπτά.