Ανακοινώθηκε η γέννα στον αέρα του STAR - Νονά για πρώτη φορά η Ζήνα Κουτσελίνη

Χαρές στο πλατό της εκπομπής!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανακοινώθηκε η γέννα στον αέρα του STAR - Νονά για πρώτη φορά η Ζήνα Κουτσελίνη

Τις περισσότερες φορές η Ζήνα Κουτσελίνη μιλά για πολύ σοβαρά ζητήματα στην εκπομπή της Αλήθειες με την Ζήνα (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό), ωστόσο την Παρασκευή 4/11 η ίδια ξεκίνησε την εκπομπή της ανακοινώνοντας μία πολύ ευχάριστη είδηση που έφερε πολλά χαμόγελα και στο πλατό και στους τηλεθεατές.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο συνεργάτης της Σπύρος Σιγούρος έγινε πατέρας για πρώτη φορά, καθώς η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 3 κιλών και 200 γραμμαρίων και ύψους 49 εκατοστών και ο ενθουσιασμός της ήταν πολύ μεγάλος.

Πατέρας για πρώτη φορά ο συνεργάτης της Ζήνας Κουτσελίνη

Το καλό δεν σταμάτησε, όμως, εκεί. Το ζευγάρι έχει αποφασίσει πως νονά του παιδιού δεν θα είναι καμία άλλη πέρα από την ίδια η Ζήνα Κουτσελίνη, κάτι που την έκανε να συγκινηθεί στον αέρα του STAR, χωρίς να μπορεί να το κρύψει.

Σπάνια φωτογραφία της παρουσιάστριας με τον σύζυγό της

Μια πολύ ξεχωριστή μέρα ήταν εκείνη στις 16/10 για τη Ζήνα Κουτσελίνη, καθώς η κόρη της γιόρταζε τα γενέθλιά της (δείτε εδώ φωτογραφίες από τις διακοπές τους). Συγκεκριμένα, η μικρή Έμμα έγινε 12 ετών και φυσικά η περήφανη μαμά και παρουσιάστρια προχώρησε σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία με την κόρη της και την τούρτα της και τον σύζυγό της, Αντώνη Παπασταθόπουλου, ενώ έγραψε: «Το χαρήκαμε».

undefined