«Άνοιξε πέτρα να κλειστώ...» - Τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη στην ανατρεπτική πρεμιέρα του Βινυλίου

«Δεν μασάμε»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Άνοιξε πέτρα να κλειστώ...» - Τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη στην ανατρεπτική πρεμιέρα του Βινυλίου

Όπως είχε ανακοινώσει και το κανάλι του ΑΝΤ1, το βράδυ της Παρασκευής 4/11 πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της δεύτερης εκπομπής του Αντώνη Κανάκη, Βινύλιο. Η έναρξη έγινε με το τραγούδι της Μαρινέλλας "Άνοιξε πέτρα" να παίζει στο υπόβαθρο και στη συνέχεια ο παρουσιαστής είπε τα πρώτα του λόγια.

Ο ίδιος μίλησε για όλα όσα έχουν πάει λάθος μέχρι τώρα, ενώ εξήγησε και πως προέκυψε η ιδέα για το συγκεκριμένο τραγούδι.

Τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη στην πρεμιέρα του Βινυλίου

«Κυρίες και κύριοι καλωσορίσατε στο Βινύλιο! Πρώτο Βινύλιο για την φετινή σεζόν και, ξέρετε, έχει πλάκα γιατί ότι μπορεί να πάει στραβά σε μια πρεμιέρα έχει πάει στραβά αλλά δεν μασάμε. Δεν μασάμε. Άνοιξε πέτρα να κλειστώ», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Όταν μιλούσαμε και κάναμε το meeting πριν από καιρό, σκεφτόμασταν ποια θα είναι η πρώτη εκπομπή του Βινυλίου φέτος. Έριξα στο τραπέζι την ιδέα να κάνουμε μια εκπομπή για τον θάνατο. Κοιταζόμασταν οι τρεις μας, ήταν και οι υπόλοιποι, για κανένα λεπτό χωρίς να μιλάει κανένας. Είχε πέσει νεκρική σιγή και τώρα ήρθε η ώρα να ξεκινήσει αυτή η εκπομπή».

«Επί της ευκαιρίας να στείλω χαιρετισμούς στη μαμά μου η οποία είναι στο νοσοκομείο. Μπήκε για μια επέμβαση, η οποία βέβαια ήταν προγραμματισμένη. Με πήρε τηλέφωνο και μου λέει "το γεγονός ότι μπαίνω για επέμβαση την μέρα που έχεις εκπομπή για τον θάνατο... να με ανησυχήσει;"», ανέφερε έπειτα.

Αντώνης Κανάκης Βινύλιο

Τι είχε πει στην έναρξη του Ράδιο Αρβλύλα

Την τηλεοπτική επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα είδαμε στις 17/10 μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, με την παρέα της Θεσσαλονίκης να είναι έτοιμη να σατιρίσει για ακόμη μια φορά έτσι όπως μόνο αυτή ξέρει την ελληνική πραγματικότητα.

Η εκπομπή ξεκίνησε αλα Σταρ Τρεκ ενώ στη συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης στάθηκε στο γεγονός πως φέτος η εκπομπή κλείνει την 16η χρονιά στον τηλεοπτικό αέρα.

«Κυρίες και κύριοι καλώς ήρθατε στην 16η σεζόν του Ράδιο Αρβύλα. Τις προάλλες είχαμε ένα γύρισμα κι εγώ δεν μπορούσα να κουνηθώ, είχα την πλάτη μου, ο Γιάννης έπρεπε να διαβάσει κάτι μακριά και δεν έβλεπε κι ο Χρήστος τα βλέπει τα χάλια του. Μεγαλώνουμε. Πρέπει να πάμε γρήγορα γιατί έχουμε πάρα πολύ υλικό, δεν ξέραμε τι να βάλουμε στην εκπομπή και το υλικό θα απλωθεί μέσα στην εβδομάδα. Μας λείψατε, ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη που μας στέλνετε, είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Δεν θα καθυστερήσω καθόλου και θα πάμε στο Τοπ Επικαιρότητας» είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.