Αθηνά Ωνάση: Πατέρας για τρίτη φορά ο πρώην σύζυγός της - «Δεν μπορούσα να φανταστώ...»

Δείτε την ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / athina_onassis_fanpage /  Denize Severo
Instagram / athina_onassis_fanpage /  Denize Severo

Η ζωή της Αθηνάς Ωνάση έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς το διαζύγιο για τον γάμο της με τον Ντόντα Μιράντα (δείτε εδώ πόσα χρόνια διαφορά είχαν). Για εκείνη δεν γνωρίζουμε πολλά, ωστόσο εκείνος έχει προχωρήσει εδώ και καιρό τη ζωή του και έχει δημιουργήσει οικογένεια με μία άλλη γυναίκα, την Denize Severo.

Η ίδια, μάλιστα, αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως οι δυο τους θα γίνουν γονείς για τρίτη φορά και πόζαρε μαζί με τον σύζυγο και τα άλλα δύο παιδιά τους, δείχνοντας σε όλους πόσο ευτυχισμένοι είναι.

Η ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη της συζύγου του πρώην της Αθηνάς Ωνάση

«Η οικογένειά μας θα μεγαλώσει. Ναι!! Με μεγάλη χαρά μοιραζόμαστε τα νέα μαζί σας!! Είμαι έγκυος!! Όταν μου είπαν πόσο υπέροχο είναι να είσαι μητέρα, δεν μπορούσα να φανταστώ τη δύναμη αυτής της άνευ όρων αγάπης, μέχρι τη μέρα που γεννήθηκε το πάθος της ζωής μας, που είναι o Dodinha. Και τώρα ο Θεός μου χάρισε τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου.

Είμαι τόσο χαρούμενη και ανυπομονώ να μπορέσω να μυρίσω, να φιλήσω, να φροντίσω το μωρό στο δρόμο. Νιώθω γεμάτη, σίγουρα είναι από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας!! Για τον Θεό σας παρακαλούμε να έρχεστε πάντα με υγεία», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μπαμπάς για 3η φορά ο πρώην της Αθηνάς Ωνάση
Instagram / denizesevero

Το τραγικό συμβάν που την σημάδεψε στην παιδική της ηλικία

Η Αθηνά Ωνάση έχει ζήσει πολλές συμφορές στη ζωή της, με την χρυσή κληρονόμο μόνο... βελούδινη πορεία να μην καταγράφει, βιώνοντας την απόλυτη τραγωδία όταν ήταν ακόμη πολύ μικρή.

Δύο χρόνια μετά τη γέννησή της, η Χριστίνα Ωνάση καταθέτει αίτηση διαζυγίου, καθώς ο άντρας που ερωτεύτηκε σφόδρα και εκείνος ήταν αποκλειστικά μαζί της για την περιουσία της είχε παράλληλη σχέση με το μοντέλο Marianne Landhage, με την οποία είχε αποκτήσει και δύο παιδιά ( σ.σ. τα ετεροθαλή αδέλφια της Αθηνάς Ωνάση) ενώ ήταν παντρεμένος.

Η Χριστίνα Ωνάση δεν ξεπέρασε ποτέ τον χωρισμό και αποτέλεσμα ήταν...(Διαβάστε την τραγική συνέχεια στο Athensmagazine.gr)