Βινύλιο: «Εισπράττουμε πάρα πολύ μίζερες και κομπλεξικές αντιδράσεις στο χιούμορ» - Το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη στη πρεμιέρα

«Εμείς είμαστε σε μια θέση που εξαιτίας της δουλειάς μας....»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βινύλιο: «Εισπράττουμε πάρα πολύ μίζερες και κομπλεξικές αντιδράσεις στο χιούμορ» - Το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη στη πρεμιέρα

Το πρώτο Βινύλιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής 4/11 το οποίο μάλιστα είχε θέμα τον... θάνατο! Η παρέα του Ράδιο Αρβύλα (δείτε εδώ τι τηλεθέαση κάνει), αναφέρθηκε κατά την διάρκεια της εκπομπής και στο χιούμορ στη σημερινή εποχή.

Η αναφορά του Αντώνη Κανάκη στο χιούμορ

Συγκεκριμένα, μετά την προβολή ενός χιουμοριστικού αποσπάσματος από κηδεία – φάρσα στο εξωτερικό, ο Αντώνης Κανάκης είπε: «Ετσι ρε παιδιά, αυτό το χιούμορ ρε γαμώτο… Βλέπω τώρα αυτό το βίντεο, κάνουμε αυτή την συζήτηση και με πιάνει το παράπονο μου. Ξέρετε, εμείς είμαστε σε μια θέση που εξαιτίας της δουλειάς μας και ειδικά του Ράδιο Αρβύλά εισπράττουμε πάρα πολύ μίζερες, άστοχες, κομπλεξικές, υποκριτικές αντιδράσεις στο χιούμορ».

Είμαστε σε μια τέτοια θέση που το εισπράτουμε αυτό το πράγμα. Ενώ το άτιμο είναι το μόνο που μπορεί να λυτρώσει και να ξορκίσει πολλά πράγματα. Και το κακό να ξορκίσει στη ζωή μας αλλά και να μας λυτρώσει ακόμα και από όλα αυτά που θεωρούμε ή τα παίρνουμε τόσο πολύ σοβαρά και τελικά δεν είναι», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Τα πρώτα λόγια του στην πρεμιέρα

Η έναρξη έγινε με το τραγούδι της Μαρινέλλας "Άνοιξε πέτρα" να παίζει στο υπόβαθρο και στη συνέχεια ο παρουσιαστής είπε τα πρώτα του λόγια.

Ο ίδιος μίλησε για όλα όσα έχουν πάει λάθος μέχρι τώρα, ενώ εξήγησε και πως προέκυψε η ιδέα για το συγκεκριμένο τραγούδι.

«Κυρίες και κύριοι καλωσορίσατε στο Βινύλιο! Πρώτο Βινύλιο για την φετινή σεζόν και, ξέρετε, έχει πλάκα γιατί ότι μπορεί να πάει στραβά σε μια πρεμιέρα έχει πάει στραβά αλλά δεν μασάμε. Δεν μασάμε. Άνοιξε πέτρα να κλειστώ», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Όταν μιλούσαμε και κάναμε το meeting πριν από καιρό, σκεφτόμασταν ποια θα είναι η πρώτη εκπομπή του Βινυλίου φέτος. Έριξα στο τραπέζι την ιδέα να κάνουμε μια εκπομπή για τον θάνατο. Κοιταζόμασταν οι τρεις μας, ήταν και οι υπόλοιποι, για κανένα λεπτό χωρίς να μιλάει κανένας. Είχε πέσει νεκρική σιγή και τώρα ήρθε η ώρα να ξεκινήσει αυτή η εκπομπή».

«Επί της ευκαιρίας να στείλω χαιρετισμούς στη μαμά μου η οποία είναι στο νοσοκομείο. Μπήκε για μια επέμβαση, η οποία βέβαια ήταν προγραμματισμένη. Με πήρε τηλέφωνο και μου λέει "το γεγονός ότι μπαίνω για επέμβαση την μέρα που έχεις εκπομπή για τον θάνατο... να με ανησυχήσει;"», ανέφερε έπειτα.