GNTM 5: Η πρώτη συνάντηση Σοφίας Χατζηπαντελή και Μαίρης Βιτινάρος μετά την κόντρα τους

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5: Η πρώτη συνάντηση Σοφίας Χατζηπαντελή και Μαίρης Βιτινάρος μετά την κόντρα τους

Μια μικρή κόντρα είχε ξεσπάσει μεταξύ της Σοφίας Χατζηπαντελή και της Μαίρης Βιτίναρος με αφορμή ένα σχόλιο της πρώτης για την δεύτερη, μετά την αποχώρησή της από το GNTM 5 (δείτε το εδώ).

Ωστόσο, φαίνεται πως όλα ανήκουν στο παρελθόν, καθώς το βράδυ της Παρασκευής 4/11, τα δύο μοντέλα μαζί με την Έλενα Γαλύφα συναντήθηκαν και μάλιστα το έριξαν έξω, κάτι που αποκάλυψαν μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσαν στα social media.

«Μη με παρεξηγείται, η Μαίρη Βιτινάρος είναι θεάρα, είναι πολύ hot. Αλλά, θεωρώ ότι αντιπροσωπεύει κάτι διαφορετικό από εμένα. Θα προτιμούσα ίσως να υπάρχουν δυο άτομα σε αυτό το πόστο, τη Μαίρη με κάποιον άλλον. Όχι εμένα, εγώ δεν μπορώ να το κάνω, πάντα έχω δουλειά ως μοντέλο, δεν μπορώ να λείψω 5-6 μήνες για ένα show» είχε αναφέρει πριν λίγο καιρό η Σοφία Χατζηπαντελή.

«Δεν την έχω γνωρίσει την Σοφία Χατζηπαντελή. Νομίζω ότι το σχόλιο της ήταν ειρωνικό. Μετά το πήρε πίσω και το άλλαξε. Νομίζω ότι θα επιστρέψει και θα γίνουμε φίλες» είχε πει από την μεριά της η Μαίρη Βυτίναρος.

Η συνάντηση Σοφίας Χατζηπαντελή & Μαίρη Βιτινάρος

Η συνάντηση Σοφίας Χατζηπαντελή & Μαίρη Βιτινάρος 

H απάντηση του Σοφρωνίου για την κόντρα Χατζηπαντελή - Βυτινάρος

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Φαίη Φώτου μίλησε το πρωί της Τετάρτης 5/10 ο Τάσος Σοφρωνίου, με αφορμή το σχόλιο της Σοφίας Χατζηπαντελή στη φωτογραφία της Mary Vitinaros αλλά και για την ακραία αντίδραση της Έβελυν που δεν πέρασε τελικά στο σπίτι του GNTM 5.

«Καλά κάνουν και γίνονται σχόλια γιατί είναι μέρος του παιχνιδιού Το καλό σε αυτή την ιστορία ο κόσμος παθιάζεται. Δεν μπορούν να μπουν όλα τα κορίτσια μέσα. Δυστυχώς η Έβελυν ήταν από τα κορίτσια που δεν κατάφερε να περάσει. Πήρε την απόρριψη πιο βαριά», είπε αρχικά ο νέος κριτής του GNTM 5.

Σχετικά με το σχόλιο της Σοφίας Χατζηπαντελή: «Όποιος σχολιάζει, δεν μπορώ να μιλήσω για όλους, πάρτε την τηλέφωνο και ρωτήστε την γιατί το έκανε. Έχουμε πολλούς καλεσμένους φέτος, είναι μια τίμια εκπομπή αυτό που κάνουμε και αυτό κάνουν όσους φεύγουν από εμάς να στεναχωριούνται».