Στο νοσοκομείο ο Βασίλης Καρράς - Δύσκολες ώρες για τον λαϊκό τραγουδιστή

Τι συμβαίνει με την υγεία του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Βασίλης Καρράς πριν από δέκα ημέρες, όπως έγινε γνωστό το πρωί του Σαββάτου 5/11 και πλέον αναρρώνει στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Τι συμβαίνει την υγεία του Βασίλη Καρρά

Ο γνωστός τραγουδιστής χειρουργήθηκε στο «Διαβαλκανικό» νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας και, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ONtime», η επέμβαση προγραμματίστηκε πριν από περίπου ένα μήνα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ακυρώθηκε η συνεργασία του με την Πάολα στο «Fever».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Βασίλης Καρράς είχε άλλη μία περιπέτεια με την υγεία του τον περασμένο Μάρτιο, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και έντονο πόνο στο στομάχι, κατά τη διάρκεια εμφάνισης του σε νυχτερινό κέντρο στο Ηράκλειο Κρήτης, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Τι συμβαίνει την υγεία του Βασίλη Καρρά 
NDP

Λίγα λόγια για τον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή

Γεννήθηκε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Έχει δύο αδέρφια, τον Δαμιανό και την Αναστασία. Όταν ήταν 10 χρόνων πήγε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη. Το 1969, σε ηλικία 16 χρονών, έκανε την πρώτη του μουσική εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο "Πρόσφυγας" στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων, την δεύτερη μεγάλη του αγάπη μετά το τραγούδι.

Επίσης, είχε εργασθεί στο μηχανοστάσιο του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που αποτυπώνεται στο τραγούδι του "Εγώ αγάπη μου, εγώ". Άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στη Θεσσαλονίκη. Οι δίσκοι έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι, ενώ η μεγαλύτερη εμπορική του επιτυχία ήταν ο δίσκος Μ' έχεις Κάνει Αλήτη, που σημείωσε πωλήσεις πάνω από 180.000 αντίτυπα, σε στίχους και μουσική του Μιχάλη Ρακιντζή.

Έχει συνεργαστεί με συνθέτες και στιχουργούς, όπως ο Δημήτρης Ρακιτζής Φοίβος, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Αλέκος Χρυσοβέργης και ο Σπύρος Γιατράς, η Εύη Δρούτσα, ο Πάνος Φαλάρας, ο Χρήστος Δάντης, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Χρήστος Νικολόπουλος και πολλοί άλλοι.