«Εμείς είμαστε από αυτούς...» - Οι δηλώσεις Έλενας Τσαβαλιά και Μάρκου Σεφερλή για τον Νίκο Κοκλώνη

Τι λένε για τον ανταγωνισμό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Εμείς είμαστε από αυτούς...» - Οι δηλώσεις Έλενας Τσαβαλιά και Μάρκου Σεφερλή για τον Νίκο Κοκλώνη

Την πρώτη τους κοινή συνέντευξη για τη φετινή σεζόν έδωσαν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Χάρη Λεμπιδάκη, ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά το πρωί του Σαββάτου 5/11.

Το ζευγάρι μίλησε φυσικά για τον ανταγωνισμό αλλά και την πρόταση για το Family Game (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση).

Οι δηλώσεις Μάρκου Σεφερλή & Έλενας Τσαβαλιά

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και γι αυτό που ζούμε μέσα στο πλατό και έξω από αυτό, με την αγάπη του κόσμου. Είμαι ενθουσιασμένη με αυτό», είπε η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής πρόσθεσε: «Υπήρχε αναμονή από το κοινό και τελικά έδωσαν το “παρών”».

«Ήρθε στο σπίτι ο Μάρκος και μου είπε “υπάρχει αυτή η πρόταση, δεν φαντάζομαι να έχεις αντίρρηση”», είπε εκείνη. «Εγώ το σκέφτηκα δύο λεπτά και η Έλενα 30 δεύτερα. Μας βρήκε και τους δύο απόλυτα σύμφωνους, δεν το περιμέναμε», τόνισε ο Μάρκος.

Για το γεγονός ότι ο παραγωγός τους, Νίκος Κοκλώνης, παίζει απέναντί τους, με το J2US, είπαν: «Δεν υπάρχει ανταγωνισμός με τον Νίκο Κοκλώνη. Υπάρχει ευγενής άμιλλα. Τυχαίνει να είμαστε απέναντι. Και τα δυο πήγαν πάρα πολύ καλά. Χαιρόμαστε κι εμείς για εκείνον κι εκείνος για εμάς».

Για το ότι κάποιοι θεωρούν ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τόσες πολλές σειρές: «Όλο δηλώσεις κάνουμε και στην ουσία τίποτα. Μιλάνε πολύ αλλά έργα δεν βλέπουμε. Εμείς είμαστε από αυτούς που κάνουν έργα. Κάποτε μιλάγαμε αναγκαστικά για να απαντήσουμε σε κάποιους που μας έκαναν επίθεση. Τώρα έχουν μιλήσει οι θεατές μας».

Τι έχει να πει το twitter για το Family Game

Υπήρξαν πολλοί που σχολίασαν στο Twitter πως ίσως είναι καλύτερη επιλογή από το να δουν Just The 2 Of Us, όμως πολλοί άλλοι τόνισαν πως δεν τους φαίνεται αστείο, αλλά αντιθέτως θεωρούν πως είναι παλιομοδίτικο και δεν τους προσφέρει την ψυχαγωγία που αποζητούν.