«Με ενοχλεί να...» - Η ερώτηση δημοσιογράφου του OPEN που έβγαλε "έξω από τα ρούχα του" τον Γιώργο Λιανό

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Με ενοχλεί να...» - Η ερώτηση δημοσιογράφου του OPEN που έβγαλε

Την Παρασκευή 4/11 η κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα εντόπισε τον Γιώργο Λιανό στους δρόμους της Αθήνας και έτσι ο ίδιος παραχώρησε μία μικρή συνέντευξη στη δημοσιογράφο του OPEN. Τις τελευταίες ημέρες έχει επικρατήσει χαμός με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος φαίνεται πως δεν θα συμμετέχει στο Survivor All Star (δείτε και ποιος άλλος) και ο παρουσιαστής κλήθηκε να απαντήσει γι' αυτό.

Ωστόσο, έδειξε να ενοχλείται, διότι δεν θεωρεί πως πρέπει να σχολιάζει τι λέει ο καθένας, ενώ τόνισε πως η δουλειά του είναι άλλη και γι' αυτό προτιμά να κρατά μία ουδέτερη θέση σε όλα αυτά.

Η ενόχληση του Γιώργου Λιανού σε ερώτηση δημοσιογράφου

«Με ενοχλεί να παίρνω θέση σε λεγόμενα άλλων, δεν είναι η δουλειά μου αυτή, έχω έναν συγκεκριμένο ρόλο στο project και γενικά δεν θέλω να παίρνω θέση, θέλω να μένω ουδέτερος γιατί το παιχνίδι ξεκινάει εκεί», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Προσπαθώ να παραμένω αμέτοχος, δεν είναι αν τον θέλω εγώ στο παιχνίδι, είναι τι μπορεί να συντονιστεί και τι μπορεί να επιτευχθεί».

Για τις αμοιβές αλλά και τις σχέσεις του με τους παίκτες, επισήμανε: «Αυτό είναι ένα θέμα που δεν μπορώ να σχολιάσω, δεν είναι δική μου αρμοδιότητα. Η πρώτη κίνηση που κάνω πριν προσγειωθούμε στο νησί είναι να μιλήσω με τους παίκτες στο αεροπλάνο, με κάποιους μπορεί να γνωριζόμαστε. Με το που πατήσουμε το πόδι μας στο νησί, κρατάω τις ίδιες αποστάσεις απ’ όλους».

Ανατροπή με την αποχώρηση του από το The Voice - Έλεγαν πως θα πάρει τη θέση του ξανθιά, όμως...

Πονοκέφαλος τους έχει πιάσει στον ΣΚΑΙ, με το The Voice. Ο Γιώργος Λιανός πρέπει να αποχωρήσει από την παρουσίαση του μουσικού show λόγω του Survivor All Star, ωστόσο, ακόμη λύση για την αντικατάσταση του δεν έχει βρεθεί. Αρχικά ακούστηκε πως μια ξανθιά πρόκειται να μπει στη θέση του, ωστόσο, έχουμε ανατροπή.

Σύμφωνα με την Real, υπάρχουν σκέψεις στο κανάλι μήπως ο τελικός επισπευσθεί με σκοπό να μην υπάρξουν αλλαγές στην παρουσίαση του show και να μην προκληθεί πανικός μέχρι να βρεθεί άτομο να τον αντικαταστήσει.

Ο ΣΚΑΙ σχεδιάζει να αυξήσει τα επεισόδια, από ένα σε δύο την εβδομάδα, ώστε ο τελικός να γίνει όπως και πέρυσι, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για Αγιο Δομίνικο.

The Voice Γιώργος Λιανός