«Δεν ήμουν εγώ το πρόβλημα της στον Τροχό» - Απασφάλισε ο Πέτρος Πολυχρονίδης για την Τζούλια Νόβα

«Τα έχει πει μόνη της...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν ήμουν εγώ το πρόβλημα της στον Τροχό» - Απασφάλισε ο Πέτρος Πολυχρονίδης για την Τζούλια Νόβα

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε το πρωί της Κυριακής 6/11 ο Πέτρος Πολυχρονίδης για το Asia Express (δείτε εδώ όλα όσα είδαμε στο επεισόδιο της Παρασκευής 4/11) όσο όμως και για τον Τροχό της τύχης.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Πολυχρονίδη

Αναφορικά με το ριάλιτι του Star και τους καυγάδες των παικτών δήλωσε ότι είναι φυσιολογικό να υπάρχουν εντάσεις: «Δεν έχω την παραμικρή ιδέα πότε θα γίνει ο τελικός. Είναι πολύ νωρίς ακόμα αλλά φυσικά και θα το τολμούσαμε για δεύτερη σεζόν του Asia Express».

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης αναφέρθηκε μάλιστα και στις δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα ότι περνούσε δύσκολα στον Τροχό: «Μια χαρά περνούσα εγώ και ακόμα περνάω. Τα έχει πει μόνη της. Δεν ήμουν εγώ το πρόβλημα».

Η αποκάλυψη της Τζούλιας Νόβα για τις σχέσεις τους μετά τον Τροχό της Τύχης

Την Τζούλια Νόβα συνάντησαν οι κάμερες το βράδυ της Δευτέρας 17/10 σε εκδήλωση με λαμπερούς καλεσμένους, και τις δηλώσεις που παραχώρησε της πρόβαλλε η εκπομπή Happy Day. Μεταξύ άλλων το μοντέλο, μίλησε για τις σχέσεις που διατηρεί με τον Πέτρο Πολυχρονίδη μετά το τέλος της από τον Τροχό της Τύχης.

Να θυμίσουμε πως η ίδια πριν αρκετό καιρό, είχε αποκαλύψει πως είχε κουραστεί πολύ όταν συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι και πως δεν άντεξε για αυτό αποχώρησε.

«Με τον Πέτρο Πολυχρονίδη έχουμε κρατήσει επικοινωνία μόνο για τις γιορτές, έχουμε πολύ τυπικές σχέσεις πλέον. Έχουμε τις οικογένειές μας, τις δουλειές μας, οπότε καταλαβαίνεις. Μου ευχήθηκε και για το γάμο και για τη βάφτιση», είπε αρχικά.

«Στον Τροχό της Τύχης έζησα ωραίες στιγμές, αλλά και στιγμές που με πίεσαν πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να συζητήσω γι’ αυτό το θέμα. Επικρατούσε μια ένταση πολύ έντονη προς το πρόσωπό μου. Σίγουρα αδικήθηκα, όλες οι ευθύνες πάντα έπεφταν σε μένα», συνέχισε.