«Θα κρατήσω...» - Η Νάταλι Κάκκαβα απαντά για πρώτη φορά στις δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη

«Έκλαψα και εγώ με...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θα κρατήσω...» - Η Νάταλι Κάκκαβα απαντά για πρώτη φορά στις δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη

Στην κάμερα της κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» μίλησε η Νάταλι Κάκκαβα στα παρασκήνια του J2US, η οποία μάλιστα απάντησε για πρώτη φορά στις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης στο «The 2Night Show» για εκείνη και τον σύζυγό της, Γρηγόρη Γκουντάρα.

Η απάντηση της Νάταλι Κάκκαβα στις δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη

«Ήμουν σπίτι και έκλαψα και εγώ με τη συγκίνηση του Γρηγόρη. Κατερίνα σε ευχαριστώ πάρα πολύ που το είπες αυτό δημόσια. Θέλει μεγαλοψυχία καρδιάς, δεν το βλέπεις συχνά και χάρηκα πολύ. Ήταν βάλσαμο για μένα.

Θα κρατήσω τη συμβουλή του Γιώργου Τσαλίκη να μη ξαναμιλήσω για το θέμα, γιατί όποτε μιλάω λέω βλακείες», είπε η παρουσιάστρια,

Η νέα ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη κατά του Γρηγόρη Γκουντάρα

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε με ένα story στο Instagram ότι τηλεφώνησε το πρωί στον Γρηγόρη Γκουντάρα προκειμένου να λυθεί το μεταξύ τους ζήτημα, ωστόσο εκείνος δεν απάντησε.

«Εγώ αυτό που είπα εχθές, το έκανα πράξη και πρωί πρωί πήρα τηλέφωνο τον Γρηγόρη με σκοπό να συναντηθούμε να λήξει το θέμα… Δεν απάντησε προφανώς γιατί θα τους χάλαγα τη σκαλέτα της εκπομπής.

Επίσης να πω στην έξαλλη Κατερίνα ότι με καλέσανε επανειλημμένα να πάω στην εκπομπή της πριν 2-3 εβδομάδες! (έχω τα μηνύματα).

Η Χρίσλα ξέρει και ξέρω καλύτερα τι είναι γελοιότητες ή όχι, ο Γιαννάκης ο Πουλόπουλος πρέπει να γνωρίζει ότι όταν είσαι σε δικαστική διαμάχη απαγορεύεται να μιλάς για το κανάλι και ο Γρηγόρης για άλλη μια φορά συγκινήθηκε στον αέρα… Εκτός αέρα άφαντος… Δεν ασχολούμαι με το θέμα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! Όποιος κατάλαβε… κατάλαβε… The end. Με σεβασμό, Γιώργος!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η νέα ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη για τον Γρηγόρη Γκουντάρα