«Δηλαδή τώρα εσείς είστε ερωτευμένοι;» - Άφωνοι στο πλατό του ΣΚΑΪ με την ερώτηση της Μαρίας Μπακοδήμου

Δεν το περίμεναν αυτό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δηλαδή τώρα εσείς είστε ερωτευμένοι;» - Άφωνοι στο πλατό του ΣΚΑΪ με την ερώτηση της Μαρίας Μπακοδήμου

Ο τελικός του Love Island πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 5/11 (δείτε εδώ την τηλεθέαση που έκανε) και οι νικητές αναδείχθηκαν. Η Μαρία Αστόγλου και ο Αργύρης Φράγκος κέρδισαν 50.000 ευρώ και επέστρεψαν στην Ελλάδα ερωτευμένοι και με γεμάτο πορτοφόλι.

Οι δυο τους βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής 6/11 στην εκπομπή Γειά σου και μίλησαν για την συμμετοχή τους στο παιχνίδι, ενώ αποκάλυψαν και όλη την αλήθεια για την σχέση τους πίσω από τις κάμερες. Η παρουσιάστρια, ωστόσο, τους έκανε μία ερώτηση που της άφησε άφωνους για λίγα δευτερόλεπτα.

Άφωνοι στο πλατό του ΣΚΑΪ με την ερώτηση της Μαρίας Μπακοδήμου

«Δηλαδή τώρα εσείς είστε ερωτευμένοι;», είπε χαρακτηριστικά.

«Ναι, δεν το περιμέναμε» απάντησε η Μαρία και ο Αργύρης πρόσθεσε: «Ναι αν και εγώ δεν το περίμενα καθόλου να ερωτευτούμε (…) Για αρχή θα πάμε ένα ταξίδι στην Αμερική τώρα τα Χριστούγεννα, θα πάμε στο Σικάγο. Η μισή μου οικογένεια ζει εδώ στην Σάμο και η άλλη μισή στο Σικάγο. Είμαστε μεγάλο σόι».

Χαμός στο Twitter την βραδιά του τελικού

Το Love Island έφτασε πρόωρα στο τέλος του το βράδυ του Σαββάτου 5/11 (δείτε εδώ όλους τους λόγους που κόπηκε νωρίτερα) και παρόλο που το κοινό δεν φαίνεται να παρακολουθεί ιδιαίτερα τι συμβαίνει στην βίλα της Τενερίφης, υπάρχουν μερικοί που παρακολουθούν και σχολιάζουν τις εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο.

Έτσι, με το που ξεκίνησε η μεγάλη βραδιά για τους παίκτες, τα πληκτρολόγια "πήραν φωτιά" και στο επίκεντρο βρέθηκαν η Νίκη και ο Φάνης, οι οποίοι μάλλον θέλουν να γίνουν η επόμενη Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου και αυτό δεν μπόρεσε να περάσει με τίποτα αδιάφορο.