Μιχάλης Χατζηγιάννης: Γενέθλια χωρίς την Ζέτα Μακρυπούλια - Βίντεο από το σπίτι του στην Κύπρο

Η σοκολατένια τούρτα! Πόσο χρονών έγινε

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Μιχάλης Χατζηγιάννης: Γενέθλια χωρίς την Ζέτα Μακρυπούλια - Βίντεο από το σπίτι του στην Κύπρο

Την Κυριακή 6/11 ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έκλεισε τα 44 και το γιόρτασε σπίτι του στην Κύπρο με την μητέρα του και την αδερφή του, όπως προδίδεται και από το βίντεο που ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια πέρασε αυτή την ημέρα μακριά από την Ζέτα Μακρυπούλια, αφού εδώ και καιρό οι δυο τους έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή (δείτε εδώ τον λόγο που χώρισαν). Ωστόσο, στο βίντεο που θα απολαύσετε παρακάτω φαίνεται ευδιάθετος και χαρούμενος στο πλευρό των δικών του ανθρώπων.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Στα δικαστήρια Μιχάλης και Ζέτα

Εξελίξεις υπήρξαν μετά τον χωρισμό της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη, με το ζευγάρι να φημολογείται πως χρειάστηκε να βρει λύση μέσω των δικηγόρων του.

Μετά από τόσα χρόνια κοινής ζωής οι δύο καλλιτέχνες έλυσαν τις διαφωνίες τους ήρεμα στο σπίτι τους, χωρίς να αφήσουν τα φώτα της δημοσιότητας να εισέλθουν στα προσωπικά τους. Όπως φάνηκε όμως λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους οι συνθήκες δεν είναι τόσο ιδανικές. Τα ακίνητα του ζευγαριού είναι αυτά που έχουν μπει στη μέση και οι δύο πλευρές διεκδικούν το καλύτερο για τον εαυτό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες o Μιχάλης Χατζηγιάννης προσέφερε στην Ζέτα Μακρυπούλια 500.000 ευρώ για να... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr