Τέλος τα ψέματα: "Η Μίνα Αδαμάκη..." - Η αποκάλυψη του Λιάγκα στο Πρωινό για την κατάσταση της ηθοποιού

"Δεν είμαι προθάλαμος του Χάρου..."

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Τέλος τα ψέματα:

Εδώ και λίγα 24ωρα έχει δημιουργηθεί ένας σάλος γύρω από το όνομα της αγαπημένης ηθοποιού, Μίνας Αδαμάκη. Αναφορές στον θάνατό της έκαναν την εμφάνισή τους και δημιούργησαν μια αναμπουμπούλα, αναγκάζοντας τον Σπύρο Μπιμπίλα, που έχει κοινούς γνωστούς μαζί της, να κάνει μια ανάρτηση και να ξεκαθαρίσει πως ζει, απλά τα πράγματα δεν είναι καλά με την υγεία της (δείτε την ανάρτησή του εδώ).

Το πρωί της Δευτέρας 7/11, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να πάρει θέση επί του θέματος, μέσα από τον αέρα της εκπομπής του Πρωινό.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για την Μίνα Αδαμάκη

«Η Μίνα Αδαμάκη ζει. Προφανώς η γυναίκα δεν είναι καλά, είναι στο νοσοκομείο και μαθαίνω ότι είναι πολύ άρρωστη», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο ξεκίνημα του Πρωινό, τη Δευτέρα, βάζοντας τέλος στα δημοσιεύματα που προκάλεσαν αναστάτωση την Κυριακή.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα

«Ήξερα ότι ένας άνθρωπος δεν ήταν και πολύ καλά. Το να λες όμως σε δημοσιογράφους ότι δεν σας το επιβεβαιώνω, το γράφω και στο facebook μην με παίρνετε τηλέφωνο δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω και δεν υφίσταται το γεγονός, και να σε ρωτάνε γιατί δεν υφίσταται και πού το ξέρετε εσείς… Έλεος.

Η Μίνα Αδαμάκη είναι εν ζωή, περνάει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, μακάρι να το ξεπεράσει», είπε από την πλευρά του ο Σπύρος Μπιμπίλας. «Εγώ δεν είμαι προθάλαμος του Χάρου για να ξέρω ανά πάσα στιγμή ποιος έχει φύγει από τη ζωή και ποιος ζει ακόμα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο ηθοποιός.