«Έχει παιδί 9 χρονών και κακοποίησε ένα κοριτσάκι τρεις φορές» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Γιώργο Λιάγκα

Έξαλλος με τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έχει παιδί 9 χρονών και κακοποίησε ένα κοριτσάκι τρεις φορές» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Γιώργο Λιάγκα

Τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, μετέφερε η εκπομπή Πρωινό, με τον Γιώργο Λιάγκα να ξεσπάει στο πλατό εξαιτίας του 39χρονου που φέρεται να έχει εμπλοκή στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Αύριο 8/11 ο άνδρας που έχει ένα 9χρονο παιδί, θα μεταβεί στον ανακριτή και ο παρουσιαστής έγινε έξαλλος.

Το ξέσπασμα του Λιάγκα για την υπόθεση

«Έχει παιδί 9 χρονών και κακοποίησε ένα κοριτσάκι τρεις φορές και πήγε αυτοβούλως κι αυτός και είπε ''δεν ξέρω, δεν είδα, δεν κατάλαβα την ηλικία'' και τον ρωτάω αυτόν κύριο εγώ ''πολύ ωραία δεν κατάλαβες, την συναντάς τρεις φορές, δεν καταλαβαίνεις την ηλικία; Φαίνεται ότι είναι 12 χρονών''».

Και πρόσθεσε: «Έχεις παιδί 9 χρονών. Πρέπει να είμαστε με κριτική προσέγγισή στα πράγματα. Να προσέχουμε τους ανθρώπους, όλοι οι περίεργοι κάτι δείχνουν».

Στον Εισαγγελέα και ο 55χρονος που συνελήφθη

Το πρωί της Παρασκευής 4/11 συνελήφθη ένας 55χρόνος άνδρας, ο οποίος σχετίζεται με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Λίγη ώρα αργότερα, ο ίδιος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, ο συγκεκριμένος κατηγορείται για την επαφή του με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών, αλλά και για την συνάντησή τους, η οποία πραγματοποιήθηκε τουλάχιστον δύο φορές στην περιοχή των Σεπολίων και, μάλιστα, προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (laptop), 2 υπολογιστές tablet, 3 φορητές μονάδες οπτικοακουστικού υλικού (USB), 1 σκληρός δίσκος, 1 κάρτα μνήμης και κινητό τηλέφωνο, γι' αυτό και οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Κολωνός 55χρονος εξελίξεις