"Έλυσαν" τις διαφορές τους στο Πρωινό μας - Τι συνέβη ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και την Ιωάννα Σουλιώτη

Τελείωσε η κόντρα τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Μία δήλωση της Ιωάννας Σουλιώτη είχε σχολιαστεί αρκετά έντονα από την Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής "Πρωινό μας" λίγες ημέρες πριν (δείτε εδώ τι είχε πει), με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία μικρή παρεξήγηση ανάμεσα στις δύο κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ.

Έτσι, λοιπόν, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ την κάλεσε την Δευτέρα 7/11 για "να τα βρουν" στον αέρα και να δώσουν τέλος σε οποιαδήποτε κόντρα υπάρχει.

Πως έληξε η παρεξήγηση της Φαίης Σκορδά με την Ιωάννα Σουλιώτη

«Ευχαριστώ πολύ που με κάλεσες live στην εκπομπή. Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό. Με τρόμαξες όταν είδα κλήση 12 η ώρα τη νύχτα αλλά αυτή η κίνηση επιβεβαιώνει την εκτίμηση που έχω στο πρόσωπό σου και το γεγονός ότι είσαι ένας άνθρωπος με ήθος και αρχές και φάνηκε αμέσως γιατί με το που είδες το παράπονό μου με πήρες τηλέφωνο», είπε η καλεσμένη.

Με την παρουσιάστρια να απαντά: «Πραγματικά το παίρνω πάνω μου. Άσχετα με ό,τι έγινε με τη συγκεκριμένη συνέντευξη και με το απόσπασμα. Ένιωσα εκείνη την ώρα ότι κάποιον φέραμε σε δύσκολη θέση και δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ».

Την είχε πάρει και τηλέφωνο για να τα βρουν

Μετά τις αιχμηρές δηλώσεις που έκανε η Ιωάννα Σουλιώτη σε συνέντευξή της για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά η παρουσιάστρια θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Επειδή θέλω να κοιμάμαι το βράδυ ήσυχη… Διάβασα μία συνέντευξη που έδωσε η Ιωάννα Σουλιώτη και θέλω να το κάνω, γιατί έτσι είναι το σωστό, και αναφέρθηκε σε μία συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό μας και δεν ήταν αυτό που αρμόζει σε εμένα, στην εκπομπή και στην ίδια προφανώς… Συγγνώμη που σε κάλεσα στις 12 τη νύχτα. Τότε ηρεμώ και με όλα…» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Αμέσως μετά, βγήκε τηλεφωνικά η Ιωάννα Σουλιώτη και είπε με τη σειρά της: «Πραγματικά στενοχωρήθηκα για εκείνη τη συνέντευξη που είχε δοθεί και πετσοκόφτηκε. Ήταν τελείως διαφορετική από αυτό που είχα δώσει κι εκνευρίστηκα. Και γι’ αυτό άλλωστε μίλησα στο περιοδικό ΕΓΩ για τον λόγο αυτό».

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά την κάλεσε την επόμενη Δευτέρα στο πλατό της πρωινής εκπομπής της, μια πρόταση που αποδέχτηκε η Ιωάννα Σουλιώτη.