«Με λυγμούς του άφησα μήνυμα στον τηλεφωνητή...» - Ξέσπασε η Άννα Κυριακού για το θάνατο της Μίνας Αδαμάκη

«Είναι τραγικό αλλά και ιεροσυλία να παίζουν με τις ζωές »

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Η Άννα Κυριακού η "θεία Μπεμπέκα" της σειράς "Τρεις Χάριτες", η οποία συμπρωταγωνιστούσε με τη Μίνα Αδαμάκη, ξέσπασε μέσω της «Espresso» και του δημοσιογράφου Νίκου Νικόλιζα για τον ψευδή θάνατο της, ο οποίος σόκαρε όλο το διαδίκτυο (δείτε την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα).

Το ξέσπασμα της Κυριακού για το θάνατο της Αδαμάκη

«Όταν άκουσα ότι η Μίνα έφυγε από τη ζωή, έπαθα ένα μικρό νευρικό κλονισμό. Άρχισα να κλαίω. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι έφυγε τόσο νωρίς και τόσο απρόσμενα. Προσπάθησα να πάρω τον Μιχάλη Ρέππα στο τηλέφωνο. Δεν τον βρήκα και με λυγμούς τού άφησα μήνυμα στον τηλεφωνητή. Είναι τραγικό αλλά και ιεροσυλία να παίζουν με τις ζωές και τον θάνατο των ανθρώπων. Είναι τραγικό κάποιοι να παίζουν με την ψυχολογία όλων μας» είπε η Άννα Κυριακού.

Μίνα Αδαμάκη

«Το παρήγορο και σπουδαίο είναι ότι η Μίνα μας ζει. Το απαράδεκτο είναι ότι κάποιοι έβγαλαν ψεύτικο θάνατο ενός τόσο σπουδαίου ανθρώπου, όπως είναι η Μίνα. Γλυκύτατο πλάσμα. Μόλις το πληροφορήθηκα, συγκλονίστηκα. Άρχισα να κλαίω. Δεν είχα κουράγιο να πάρω ούτε και τηλέφωνο. Σκέφτηκα, ποιος θα ξέρει καλύτερα από τον Μιχάλη Ρέππα; Του τηλεφώνησα, δεν το σήκωνε και του άφησα μήνυμα στον τηλεφωνητή κλαίγοντας. Ύστερα από λίγο με ξαναπήρε πίσω ο ίδιος. Και μου λέει “καλά, τι έπαθες και κλαις εσύ;”.

Του είπα όσα άκουσα για τον θάνατο της Μίνας και μου απάντησε: “Ψέματα είναι, μην τα πιστεύεις, Αννούλα μου”. Τότε ησύχασα. Νομίζω ότι είναι απαράδεκτες όλες αυτές οι ψεύτικες ειδήσεις που έχουν να κάνουν με τη ζωή και τον θάνατο ενός ανθρώπου. Και παλιότερα είχε γίνει κάτι αντίστοιχο, αλλά δεν μπορεί κανείς να παίζει με την ψυχολογία τόσων ανθρώπων» είπε στην εφημερίδα η σπουδαία ηθοποιός!

Η αποκάλυψη του Λιάγκα στο Πρωινό για την κατάσταση της ηθοποιού

Εδώ και λίγα 24ωρα έχει δημιουργηθεί ένας σάλος γύρω από το όνομα της αγαπημένης ηθοποιού, Μίνας Αδαμάκη. Αναφορές στον θάνατό της έκαναν την εμφάνισή τους και δημιούργησαν μια αναμπουμπούλα, αναγκάζοντας τον Σπύρο Μπιμπίλα, που έχει κοινούς γνωστούς μαζί της, να κάνει μια ανάρτηση και να ξεκαθαρίσει πως ζει, απλά τα πράγματα δεν είναι καλά με την υγεία της.

Το πρωί της Δευτέρας 7/11, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να πάρει θέση επί του θέματος, μέσα από τον αέρα της εκπομπής του Πρωινό.

«Η Μίνα Αδαμάκη ζει. Προφανώς η γυναίκα δεν είναι καλά, είναι στο νοσοκομείο και μαθαίνω ότι είναι πολύ άρρωστη», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο ξεκίνημα του Πρωινό, τη Δευτέρα, βάζοντας τέλος στα δημοσιεύματα που προκάλεσαν αναστάτωση την Κυριακή.