«Σε αποκοιμίσαμε; Τόσο βαρετοί είμαστε;» - Αμηχανία στο Πρωινό με τον διάλογο Γιώργου Λιάγκα και Κοραλίας Καράντη

Τι συνέβη μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Σε αποκοιμίσαμε; Τόσο βαρετοί είμαστε;» - Αμηχανία στο Πρωινό με τον διάλογο Γιώργου Λιάγκα και Κοραλίας Καράντη

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 8/11 η Κοραλία Καράντη, η οποία φαίνεται πως περίμενε λίγο παραπάνω από όσο έπρεπε για να την καλέσει ο Γιώργος Λιάγκας να μπει στο πλατό.

Όταν μπήκε η ηθοποιός -που πρόσφατα μίλησε εκτενώς για τον γάμο της-, ο παρουσιαστής την καλωσόρισε λέγοντας: «Μας περίμενες ώρα από ό,τι είδα» κι εκείνη είπε: «Όντως και δεν έχω κοιμηθεί και καλά. Παραλίγο να κοιμηθώ λιγάκι».

Ο διάλογος Καράντη - Λιάγκα

  • Γ.Λ. Σε αποκοιμίσαμε; Τόσο βαρετοί είμαστε; Αν είναι πες μας να αλλάξουμε κάτι.
  • Κ.Κ. Όχι, μου λείπει ύπνος κι έτσι λίγο…
  • Γ.Λ. Δεν είχε καθόλου ένταση σήμερα η εκπομπή, να τα ακούει η αρχισυντάκτρια. Εδώ η κ. Κοραλία Καράντη είπε κ. Ζορκάδη ότι ετοιμάζετε μια εκπομπή έτοιμη για ύπνο. Αυτό είπε.
  • Κ.Κ. Δεν είπα αυτό. Έχει ένα τρόπο βρε παιδί μου κι εσύ να τα αλλάζεις όλα.
  • Γ.Λ. Δεν τα αλλάζω όλα, τα κάνω λίγο πιο πιπεράτα.

Τι κρύβεται πίσω από το όνομα της Κοραλίας Καράντη

Η Κοραλία Καράντη είναι μία ταλαντούχα ηθοποιός που έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές στο κοινό με τις ερμηνείες της. Έχει καταφέρει να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια που εμφανίστηκαν μπροστά της και αν και δεν εμφανίζεται συχνά σε τηλεοπτικές εκπομπές, το βράδυ της Τετάρτης 19/10 βρέθηκε στο The 2night Show και μίλησε για όλα.

Μάλιστα, προχώρησε σε μία αποκάλυψη για την οποία δεν γνώριζε κανείς. Η ηθοποιός δεν έχει αναφέρει ποτέ δημόσια ποιο είναι το πραγματικό της επίθετο και εξήγησε ακριβώς ποιος είναι ο λόγος, αλλά και από που έχει προκύψει το επώνυμο που χρησιμοποιεί ως περσόνα.

«Όταν μπήκε στη ζωή μας ο Βύρων Πάλλης, εγώ ήμουν 9 χρονών, οπότε δεν είχα κανένα αντρικό πρότυπο στο σπίτι. Για εμένα ήταν δύσκολο. Θεωρώ ότι είναι κι οι δύο γονείς απαραίτητοι για να μεγαλώσουν τα παιδιά ήρεμα κι ισορροπημένα. Η προσωπικότητα του πατέρα είναι αυτό που θα κάνει μια γυναίκα να δημιουργήσει το πρότυπο του άντρα που θα αγαπήσει και θα συνδέσει τη ζωή της.

Όταν αυτό δεν υπάρχει κι είναι θολό, αχνό, μακρινό ή στραβό, δημιουργεί ένα πρόβλημα στις γυναίκες στο να βρουν μετά… Είχα μια μανία με τους μεγαλύτερους άντρες, όταν ήμουν μικρή. Το αποδίδω εκεί. Μεγαλώνοντας και συνεχίζοντας τη ζωή μου, αυτό σταμάτησε να ισχύει τόσο πολύ. Ο Βύρων ήταν ένας άνθρωπος που φρόντισε την καλλιέργεια και τη μόρφωσή μου, την αναλυτική μου σκέψη», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Δεν λέω δημόσια το επίθετο μου, γιατί είναι κάτι πίσω από το οποίο κρύβομαι. Όταν θέλω να περάσω χωρίς να με παρατηρήσουν. Το Καράντη είναι το πατρικό όνομα της μητέρας του Βύρωνα».