«Πρέπει να βλέπω αυτήν την αηδία; Τον άνθρωπο αυτόν;» - Ξέσπασε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στον αέρα της ΕΡΤ

«Δεν θέλω! Σιχαίνομαι»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πρέπει να βλέπω αυτήν την αηδία; Τον άνθρωπο αυτόν;» - Ξέσπασε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στον αέρα της ΕΡΤ

Στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Τρίτης 8/11 ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ο οποίος αναφέρθηκε και στην οικογένειά του, τον χωρισμό των γονιών του, την σειρά Maestro αλλά και στις ειδήσεις για εγκλήματα κι έχουν σχέση κυρίως με παιδιά.

Οι δηλώσεις του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

«Ο πατέρας μου ξαναπαντρεύτηκε και η μητέρα μου ξαναπαντρεύτηκε, οπότε έχω δύο τεράστιες οικογένειες. Είμαστε 4 αδέλφια συνολικά. Είναι η αδελφή μου και ο αδελφός μου στην Αγγλία και ο αδελφός μου ο Θανάσης στην Ελλάδα.

Ήμουν τέσσερις μήνες συνολικά στην Αγγλία και 8 μήνες εδώ. Ήταν μία συζήτηση που έκαναν οι δυο τους κι αποφάσισαν συνειδητά ότι θα ήταν καλύτερο να μεγαλώσω με τον πατέρα μου. Οι δικοί μου γονείς είναι πιο… Σουηδοί. Αγαπιούνται πολύ και με έχουν μάθει ωραίες αξίες στη ζωή μου.

Μετά ήρθε η δεύτερη γυναίκα του πατέρα μου, η Νάντια, η οποία είναι ο τυχερός αριθμός του λαχείου για τον πατέρα μου και για εμάς όλους. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα. Ήμουν 7-8 χρονών όταν την γνώρισα κι εκείνη 23».

Για το Maestro και την ανακοίνωση πως θα παιχτεί στο Netflix, είπε: «Χάρηκα πάρα πολύ που το Maestro θα παιχτεί στο Netflix. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης το αξίζει, έχει δουλέψει όσο λίγοι, και οι δουλειές του είναι μια και μια. Χίλια μπράβο. Είναι από τα πιο χαρούμενα νέα. Επειδή δεν έχω δει τη σειρά γιατί βρίσκομαι στο θέατρο εκείνη την στιγμή, θα το δω στο Netflix. Όποιος δεν χαρεί με την επιτυχία του Χριστόφορου είναι κομπλεξικός. Πρέπει να είσαι κουτός».

Για τη σειρά Έτερος Εγώ: «Πάντα το ονειρευόμουν. Όταν το ονειρευτήκαμε και με τον Σωτήρη Τσαφούλια ήταν για να μπορεί η Ελλάδα μας να μπει εκεί και να έχει σημαντικό ρόλο. Δεν τρελάθηκα που το Έτερος Εγώ δεν μπήκε στο Netflix, αλλά εμένα το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα και αυτό ήταν το να γίνει η το Έτερος Εγώ».

Για τις ειδήσεις που αφορούν εγκλήματα κι έχουν σχέση κυρίως με παιδιά: «Στα δικαστήρια. Αν θέλουμε να δημοσιοποιήσουμε τους ανθρώπους, τότε μπορούμε να φτάσουμε στη βαρβαρότητα και να πούμε αυτός είναι και να τον αφήσουμε στην πλατεία του Συντάγματος και δείτε εσείς τι θα κάνετε με τον συγκεκριμένο κύριο. Όταν κάτι πάει στο δικαστήριο, οφείλει να το λύσει με τον τρόπο του. Το να είμαστε συνέχεια εμείς κοινωνοί του σκοταδιού και να βλέπω τη μούρη ενός ανθρώπου που έχει κάνει τέτοιο κακό στην τηλεόραση, εγώ δεν θέλω. Δεν θέλω! Για ανθρώπους που ακουμπούν παιδιά, σιχαίνομαι. Ζώα, παιδάκια, ανθρώπους μεγάλης ηλικίας.

Δεν θέλω! Το κατάλαβα τη μία φορά και ποιος είναι. Ε κάθε μέρα δεν μπορώ να δω το ίδιο συγγνώμη. Γιατί να τον κάνω πρωταγωνιστή στη σκέψη αυτόν τον τύπο και να μην κάνω ανθρώπους και κάτι που θα εξελίξει την κοινωνία και τον πολιτισμό μου; Τις βαφτιστήρες μου, ανθρώπους που αγαπώ, τον σκύλο μου. Πρέπει να βλέπω αυτήν την αηδία; Τον άνθρωπο αυτόν;».

Η ενόχλησή του στην κάμερα του MEGA

Στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 28/1 ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Παύλο Χαϊκάλη.

«Ακόμα ντρέπομαι, αισθάνομαι…κάτι με την αναγνωρισιμότητα. Η ζωή μου είναι ζωή μου. Δεν είμαι “στρείδι” με την προσωπική μου ζωή, αλλά φοβάμαι να την αφήσω μετέωρη στο πουθενά.

Την πρώτη φορά που βγήκα στην τηλεόραση, δεν έβλεπα εμένα αλλά τον πατέρα μου, για την αντίδρασή του. Για το “Έτερος εγώ” ο πατέρας μου είπε “πάρα πολύ ωραίο, καμιά κωμωδία δεν θα κάνετε;”

Δεν περίμενα ποτέ να είμαι εδώ σήμερα, να μου δοθούν τόσο σημαντικές ευκαιρίες και να γνωρίσω τόσο σημαντικούς ανθρώπους. Και ο Σάκης Μπουλάς και όλοι που έχουν “φύγει” μου λείπουν. Θέλω να κάνω παιδιά, αλλά ίσως δεν μπορούμε να κάνουμε όλοι για αυτό τον ρόλο. Μαγειρεύω συνέχεια, είναι δικό μου “κουσούρι”, είμαι Ρατατούης, μου αρέσει πολύ.

Δε μου έχουν πει να πάω στο Survivor, μου έχουν προτείνει ταξιδιωτική εκπομπή με την μηχανή. Πριν πολλά χρόνια υπήρχε μια πρόταση για reality.

Δεν μπορώ να μιλήσω για τον Παύλο Χαϊκάλη, μπορεί να μιλήσει ο ίδιος και οι πράξεις του. Το “50-50” ήταν μια μαγική σειρά. Τι συμβαίνει φεύγοντας από εδώ δεν το γνωρίζω. Δεν μπορεί κάποιος να κάνει κακό σε κάποιον και να πούμε μπράβο. Το να τσακωθείς το καταλαβαίνω», κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός που πρόσφατα αναφέρθηκε ξανά στις καταγγελίες.