Βούρκωσε ο Στέλιος Κρητικός στο πλατό του The 2night show - Ο δύσκολος χωρισμός και τα παιδιά του

«Είναι πιο δύσκολο το να μένεις με έναν άνθρωπο όταν έχει τελειώσει κάτι και δεν εξελίσσεται κανείς»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βούρκωσε ο Στέλιος Κρητικός στο πλατό του The 2night show - Ο δύσκολος χωρισμός και τα παιδιά του

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 8/11 ο Στέλιος Κρητικός. Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από τις παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή, μίλησε για την οικογένεια του. Αναφέρθηκε στα παιδιά του που λατρεύει (δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει και οι κόρες του), αλλά και για το χωρισμό από την πρώτη του σύζυγο.

«Δεν κρυφτήκαμε ποτέ, ούτε το διαφημίσαμε. Δεν ήταν εύκολος χωρισμός, υπήρχαν δυσκολίες, αλλά θέλει υπομονή, αγάπη, πίστη, φροντίδα. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να τα κάνεις όλα μπάχαλο. Το δύσκολο είναι να κρατήσεις τη ψυχραιμία σου και να πεις ώπα πάμε να το ξανασυζητήσουμε.

Ήταν πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Αυτό που λες μερικές φορές γυρνώντας λίγο πίσω στη ζωή μου, πώς το έκανα αυτό ρε εσύ; Είναι πιο δύσκολο το να μένεις με έναν άνθρωπο όταν έχει τελειώσει κάτι και δεν εξελίσσεται κανείς. Είναι μια αρρωστημένη σχέση» ανέφερε ο Στέλιος Κρητικός για το διαζύγιο του.

Βούρκωσε ο Κρητικός για τα παιδιά του

Ο ηθοποιός περιέγραψε πώς βίωσε την πατρότητα σε μικρή ηλικία, αλλά και τον αγώνα που δίνει καθημερινά για να παρέχει τα πάντα στα παιδιά του.

«Ήμουν 27 όταν γεννήθηκε ο Μιχαήλ Άγγελος. Τα παιδιά μου δεν έζησαν ποτέ εύκολα και σήμερα είναι δύσκολα. Κάθε μήνα δουλεύω για τον επόμενο μήνα», εξομολογήθηκε.

«Ο πατέρας μου όσο υπέροχος φαίνεται, άλλο τόσο είναι. Είναι ωραίο «τυπάκι» γιατί ζει μαζί μας στις ηλικίες μας, αλλά είναι και προστατευτικός με τον τρόπο του» είπε για τον Στέλιο Κρητικό ο Μιχαήλ Άγγελος.

«Έχω την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη που νιώθω μέσα μου για τον πατέρα μου και την οικογένειά μου» είπε από την πλευρά του ο Άρης.

Ακούγοντας τα παιδιά του να μιλάμε με τόσο όμορφα λόγια βούρκωσε στο πλατό.