«Στενοχωρηθήκαμε! Ήταν δύσκολο αλλά...» - Η αναφορά του Στέλιου Κρητικού στο τέλος της συνεργασίας του με τον Μάρκο Σεφερλή

Οι λόγοι που τον ώθησαν να σταματήσει να δουλεύει μαζί του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Στενοχωρηθήκαμε! Ήταν δύσκολο αλλά...» - Η αναφορά του Στέλιου Κρητικού στο τέλος της συνεργασίας του με τον Μάρκο Σεφερλή

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 9/11 ο Στέλιος Κρητικός μαζί με τους δυο γιους του (δείτε εδώ μια οικογενειακή τους φωτογραφία) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους λόγους που δεν συνεχίστηκε η συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή.

Οι δηλώσεις του Στέλιου Κρητιού για τον Μάρκου Σεφερλή

«Ήμασταν έξι χρόνια μαζί. Έκλεισε ο κύκλος ο συγκεκριμένος. Η δουλειά μας είναι περίεργη κι απρόβλεπτη και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Εκείνη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ένιωσα ότι εγώ πρέπει να σταματήσω. Ήμασταν στην Πάτρα, είχαμε ξεκινήσει περιοδεία και πήγα στο καμαρίνι… Αυτό που κάναμε ήταν δύσκολο. Συνήθως στη δουλειά μας δουλεύεις 1-2 χρόνια. Εμείς κουμπαριάσαμε, γελάσαμε τόσο πολύ κι έχουμε ζήσει άπειρες στιγμές. Έχουμε ξενυχτήσει και γελάσει μπροστά και πίσω από τα φώτα κι έχουμε κάνει απίστευτα πράγματα.

Τον αγαπώ, αλλά ήταν κάποια στιγμή που ήθελα να αλλάξω τα δεδομένα μου. Κατ’ αρχάς ήθελα να κάνω διακοπές με τα παιδιά μου Ήταν ένα κομβικό σημείο. Είχα να κάνω διακοπές έξι χρόνια, ήταν πολλές οι απαιτήσεις. Ήταν η δουλειά μου, είμαι επαγγελματίας κι ήμουν ορκισμένος. Τότε ήμασταν πρόβες στην τελευταία χειμερινή μου δουλειά με τον Μάρκο κι έρχεται το πρώτο Survivor και μου έκαναν πρόταση. Τα λεφτά ήταν τέσσερις φορές επάνω ο μισθός μου την εβδομάδα. Είπα όχι. Δεν μπορώ να πουλήσω ένα ολόκληρο θίασο και 50 άτομα σε μία παράσταση για να πάω εγώ να κάνω το γούστο μου, να οικονομήσω και να τους παρατήσω όλους σαν να μη με νοιάζει.

Τελειώνουμε το Πάσχα και για να προλάβω εγώ τα πράγματα -γιατί ξέρω ότι γράφει το ρόλο ανάλογα και τι άτομα έχει στο θίασό του- και του λέω Μάρκο μην με υπολογίζεις το καλοκαίρι. Θέλω να ξεκουραστώ και να κάνω διακοπές με τα παιδιά μου. Αισθάνομαι έξω ότι υπάρχουν πράγματα, τα οποία θέλω να τα κυνηγήσω και να τα ακολουθήσω είτε λέγεται Survivor είτε οτιδήποτε άλλο και θέλω μία παύση. Στενοχωρηθήκαμε κι οι δυο μας, είναι ανθρώπινο γιατί περάσαμε απίθανες στιγμές οι δυο μας. Ήταν δύσκολο. Αγκαλιαστήκαμε, χαιρετηθήκαμε. Απλά ήθελα να ξέρει για να μη γράψει κάποιο ρόλο για εμένα το καλοκαίρι» κατέληξε ο Στέλιος Κρητικός.

Η αναφορά στον χωρισμό του

«Δεν κρυφτήκαμε ποτέ, ούτε το διαφημίσαμε. Δεν ήταν εύκολος χωρισμός, υπήρχαν δυσκολίες, αλλά θέλει υπομονή, αγάπη, πίστη, φροντίδα. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να τα κάνεις όλα μπάχαλο. Το δύσκολο είναι να κρατήσεις τη ψυχραιμία σου και να πεις ώπα πάμε να το ξανασυζητήσουμε.

Ήταν πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Αυτό που λες μερικές φορές γυρνώντας λίγο πίσω στη ζωή μου, πώς το έκανα αυτό ρε εσύ; Είναι πιο δύσκολο το να μένεις με έναν άνθρωπο όταν έχει τελειώσει κάτι και δεν εξελίσσεται κανείς. Είναι μια αρρωστημένη σχέση» ανέφερε ο Στέλιος Κρητικός για το διαζύγιο του.

Ο ηθοποιός περιέγραψε πώς βίωσε την πατρότητα σε μικρή ηλικία, αλλά και τον αγώνα που δίνει καθημερινά για να παρέχει τα πάντα στα παιδιά του.

«Ήμουν 27 όταν γεννήθηκε ο Μιχαήλ Άγγελος. Τα παιδιά μου δεν έζησαν ποτέ εύκολα και σήμερα είναι δύσκολα. Κάθε μήνα δουλεύω για τον επόμενο μήνα», εξομολογήθηκε.

«Ο πατέρας μου όσο πέροχος φαίνεται, άλλο τόσο είναι. Είναι ωραίο «τυπάκι» γιατί ζει μαζί μας στις ηλικίες μας, αλλά είναι και προστατευτικός με τον τρόπο του» είπε για τον Στέλιο Κρητικό ο Μιχαήλ Άγγελος.

«Έχω την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη που νιώθω μέσα μου για τον πατέρα μου και την οικογένειά μου» είπε από την πλευρά του ο Άρης.

Ακούγοντας τα παιδιά του να μιλάμε με τόσο όμορφα λόγια βούρκωσε στο πλατό.