«Είχαν τρομάξει οι άνθρωποι, σου λέει...» - Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για τον όρο που της έβαλε κανάλι στο συμβόλαιό της

Άφωνοι οι συνεργάτες της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είχαν τρομάξει οι άνθρωποι, σου λέει...» - Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για τον όρο που της έβαλε κανάλι στο συμβόλαιό της

Τον ιδιαίτερο όρο που της είχε βάλει ένα κανάλι στο συμβόλαιό της αποκάλυψε το πρωί η Ελεονώρα Μελέτη, μέσα από την σημερινή 9/11 της εκπομπή, με αφορμή μία δήλωση της Μαρίας Κορινθίου για τα μαλλιά της.

Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για τον όρο που είχε βάλει ένα κανάλι στο συμβόλαιό της

Η παρουσιάστρια λοιπόν αποκάλυψε πως της είχαν πει πως θα πρέπει να ρωτήσει για κάποια ακραία αλλαγή στα μαλλιά της.

«Σας κάνει εντύπωση; Εμένα δεν μου κάνει καμία. Εμένα κανάλι μου έχει βάλει τα μαλλιά σε συμβόλαιο ως όρο. Ότι για οποιαδήποτε ακραία αλλαγή στα μαλλιά θα πρέπει να συνεννοηθώ πρώτα με τους ιθύνοντες. Είχαν τρομάξει οι άνθρωποι, σου λέει αυτή πάει κουρεύεται, ξυρίζεται και τα βάφει και κόκκινα…» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Μάλιστα, ο Θανάσης Πάτρας της είπε χιουμοριστικά: «Σου λένε στο επόμενο συμβόλαιο μην πας να υπογράψεις με… μοϊκάνα».

Η αναφορά της σε ένα αντίστοιχο περιστατικό με ένα συμβόλαιο όταν ήταν έγκυος

Η Ελεονώρα Μελέτη, με αφορμή την αποκάλυψη του Δημήτρη Σκουλού για το τέλος της συνεργασίας του με το GNTM, ξέσπασε ενώ μοιράστηκε και το δικό της παρόμοιο περιστατικό με συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τηλεοπτικό σταθμό.

«Πόσο άσχημο είναι να σε αδειάζουν από ένα τηλέφωνο. Όταν κάνεις μία τεράστια επιτυχία όπως το GNTM και ο κύριος Σκουλός που όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα, ένα τηλέφωνο το αξίζει», σχολίασε η Άννα Ζηρδέλη και τότε ήρθε η αποκάλυψη της παρουσιάστριας.

«Το άδειασμα είναι άδειασμα με όποιο μέσο και να γίνει. Δεν είναι ποτέ ευχάριστο, αλλά είναι αμήχανο. Σε αυτό που λες συμφωνώ, αλλά από την άλλη τι να του έλεγαν; “έλα να σε αδειάσουμε από κοντά;”. Μου κάνει τρομερή εντύπωση που δουλεύουμε σε αυτόν τον χώρο και κάποιοι παραμένετε ρομαντικοί. Φιλάκια από το τηλέφωνο δεν μου έχουν πει, αλλά θεωρούσα ότι φιλάκια από το τηλέφωνο δεν θα έλεγαν στη Βίκυ Καγιά. Εμένα δεν μου κάνει εντύπωση ότι έγινε αυτό το άδειασμα από το τηλέφωνο», είπε.

Και πρόσθεσε πως «εμένα σταθμός, με έχει ενημερώσει από το τηλέφωνο ότι το συμβόλαιο που έχουμε δεν θέλει να τεθεί σε λειτουργία. Ήμουν έγκυος. Τι περιμένετε ρε παιδιά; Να σε βγάλουν έξω για φαγητό και να σου χρυσώσουν το χάπι και να σου πουν ότι δεν σε θέλουν; Έχετε καταλάβει ότι είμαστε προϊόντα που εξυπηρετούμε συγκεκριμένους σκοπούς και συγκεκριμένα συμφέροντα; Όταν το καταλάβετε αυτό, δεν θα σας πειράζει αν σας αδειάζουν είτε από το τηλέφωνο, είτε από κοντά τετ α τετ».