Απρόοπτο περιστατικό στον ΣΚΑΙ σήμερα 9/11 το πρωί - Παραλίγο να πάρει φωτιά το καμαρίνι της Φαίης Σκορδά

«Κοντέψαμε να πάρουμε φωτιά...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απρόοπτο περιστατικό στον ΣΚΑΙ σήμερα 9/11 το πρωί - Παραλίγο να πάρει φωτιά το καμαρίνι της Φαίης Σκορδά

Αναστάτωση επικράτησε σήμερα 9/11 το πρωί στον ΣΚΑΙ, όταν παραλίγο να πιάσει φωτιά το καμαρίνι της Φαίης Σκορδά λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής της, Πρωινό μας. Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια η παρουσιάστρια στο πλατό.

Όπως εξομολογήθηκε με χιούμορ - αφού το περιστατικό είχε αίσιο τέλος - τα χαρτιά της πήραν φωτιά με αποτέλεσμα να τρομάξουν μην και δεν προλάβουν να τα σβήσουν (δείτε πως είναι μέσα το καμαρίνι της).

Πως παραλίγο να βάλει φωτιά στο καμαρίνι της η Φαίη Σκορδά

«Εγώ στο καμαρίνι ανάβω κεριά… Και σήμερα κοντέψαμε να πάρουμε φωτιά. Κάποια ονόματα εδώ δεν μπορώ να τα διαβάσω, πήραν φωτιά τα χαρτιά μου. Τι ωραία περνάμε το πρωί», είπε η Φαίη Σκορδά με γέλιο.

Παρασκήνιο πίσω από τις συζητήσεις του ΑΝΤ1 με την Σκορδά πριν πάει στον ΣΚΑΙ

Με αφορμή το νέο τηλεοπτικό βήμα της Μαρίας Ηλιάκη στο Μακεδονία TV, η Φαίη Σκορδά σχολίασε αρχικά πόσο λατρεύει τα κανάλια από τα οποία ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα, περισσότερο όμως το κανάλι που την ανέδειξε και της έδωσε το βήμα να πάει στον ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια λοιπόν, αποκάλυψε ένα παρασκήνιο πίσω από τις συζητήσεις που έκανε με τον σταθμό του Αμαρουσίου για το μέλλον της συνεργασίας τους.

«Θα σας πω κάτι να γελάσατε. Όταν κάναμε αυτές τις κουβέντες με τον ΑΝΤ1 για το τι θα έκανα, αν θα έμενα ή αυτό… τους έλεγα, “να πάω στο Μακεδονία TV;” και με κοιτούσαν όλοι έτσι… Έλεγαν ότι τρελάθηκα! “Στο Μακεδονία TV θέλετε να πάω;” τους έλεγα και με κοιτούσαν όλοι έτσι… Γιατί το αγαπάω πολύ το Μακεδονία TV», είπε χαρακτηριστικά, λίγο μετά την αποκάλυψη για εγκυμονούσα που γέννησε.