«Κοριτσάκι; Ρούφα το! Εντάξει;» - Χαμός στο πλατό του Πρωινού μας με Έλενα Χριστοπούλου και Δημήτρη Σκαρμούτσο

Τι συνέβη στο πλατό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κοριτσάκι; Ρούφα το! Εντάξει;» - Χαμός στο πλατό του Πρωινού μας με Έλενα Χριστοπούλου και Δημήτρη Σκαρμούτσο

Ένας μικρός χαμός επικράτησε στο πλατό του Πρωινού μας ανάμεσα στην Έλενα Χριστοπούλου και τον Δημήτρη Σκαρμούτσο με αφορμή την απόφαση της εκπομπής ο σεφ να κάτσει στο πάνελ για να σχολιάσει ορισμένα θέματα της επικαιρότητας. Μια ατάκα όμως της model manager, έφερε... το σοκ.

Η αγαπημένη Έλενα έκανε - για πλάκα - λόγο για ίντριγκα, καθώς και εκείνη πηγαίνει στην κουζίνα και ο σεφ κάθεται στο πάνελ με τους υπόλοιπους συνεργάτες.

Τι συνέβη ακριβώς ανάμεσα σε Χριστοπούλου και Σκαρμούτσο

Δ.ΣΚ: Να σου πω κάτι, είναι ωραία εδώ.

Α.Β: Έχει μια θαλπωρή.

Φ.ΣΚ: Είναι ωραία, είναι φιλικά.

Ε.Χ: Μήπως υπάρχει μία ίντριγκα, επειδή εγώ πηγαίνω στην κουζίνα και ήρθε ο Σκαρμούτσος να κάτσει εδώ; Δεν ξέρω, απλά λέω!

Δ.ΣΚ: Εντάξει, να σου πω κάτι κοριτσάκι; Ρούφα το! Εντάξει; Ρούφα το! (βέβαια ο σεφ έχει πετάξει ξανά "ακατάλληλη" λέξη στο πλατό).

Δεν είναι η μόνη φορά που ο Σκαρμούτσος κάνει πλάκα στο πλατό του Πρωινού μας

Χαμός επικράτησε την ώρα της μαγειρικής στην εκπομπή Πρωινό μας, όταν μαζί με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο μπήκε στην κουζίνα να μαγειρέψει και η Φαίη Σκορδά. Το φαγητό που έπρεπε να φτιάξουν ήταν κριθαρώτο με γαρίδες.

Οι συνεργάτες τους λοιπόν, δοκίμασαν και από τα δυο πιάτα και στο τέλος τα βαθμολόγησαν. Όταν όμως έπρεπε να βαθμολογήσει ο σεφ της παρουσιάστριας... ήρθε η ατάκα.

«Κάτσε γιατί μου λένε από το κοντρόλ πρόσεχε. Θα συμφωνήσω με την Έλενα 3. Ευχαριστώ πολύ για την τελευταία εκπομπή εδώ στο Πρωινό μας», είπε με γέλια ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και όλοι τον χειροκρότησαν θέλοντας να κάνουν χιούμορ. Να σημειωθεί πως πολλές φορές ο Σκαρμούτσος με την Σκορδά έχουν αστιευτεί στο πλατό, όπως για παράδειγμα όταν "τσακώθηκαν" για τα κατσαρολικά.