«Είναι ευλογία να...» - Η Άντζελα Γκερέκου μιλά για την συνεργασία της με την Μάρω Κοντού στην Γη της Ελιάς

Τι είπε η ηθοποιός στο Mega Καλημέρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είναι ευλογία να...» - Η Άντζελα Γκερέκου μιλά για την συνεργασία της με την Μάρω Κοντού στην Γη της Ελιάς

Η ηθοποιός, Άντζελα Γκερέκου, κοντά δύο χρόνια μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου (δείτε εδώ τα σπαρακτικά της λόγια για τον χαμό του), σε συνέντευξη της σήμερα 9/11, στο Mega Καλημέρα μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά «Η γη της ελιάς», όπως επίσης αναφέρθηκε στην συνεργασία της με την Μάρω Κοντού.

Οι δηλώσεις της Άντζελας Γκερέκου για την Μάρω Κοντού

Η Άντζελα Γκερέκου μεταξύ άλλων μίλησε και για την συνεργασία της με την Μάρω Κοντού στην Γή της Ελιάς, λέγοντας «Το να παίζω με την Μάρω Κοντού είναι ευλογία. Εισπράττω μια συμπάθια και εκτίμηση από τον κόσμο, παρόλο που στην αρχή ήμουν ένα αρνητικό πρόσωπο. Η Αθηνά επαναπροσδιορίζεται, έμαθε και έπαθε πολλά. Μέσα από την Γη της Ελιάς αναδείχθηκε η Μάνη».

Ακόμη ανέφερε ότι, η σειρά έφερε δεκαπλάσιους επισκέπτες στη Μάνη και πως είναι χαρούμενη που συμμετέχει σε αυτή τη σειρά μετά από 15 χρόνια.

«Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά που συμμετέχω σε αυτή τη σειρά, είναι η επάνοδός μου μετά από 15 χρόνια. Η Αθηνά ξεδιπλώνει στη φυλακή έναν άλλο χαρακτήρα πολύ δυναμικό και άγριο και αυτό για μένα ήταν μια πρόκληση.
Τα γυρίσματα είναι μέσα στις φυλακές, μίλησα με κρατούμενες για τα τα συναισθήματά τους και με βοήθησε πάρα πολύ».

Η ηθοποιός στην σειρά «Η γη της ελιάς» υποδύεται την πολυαγαπημένη Αθηνά, η οποία στον δεύτερο κύκλο περνά δύσκολες ώρες, διότι είχε φυλακιστεί και κατηγορούνταν για τον φόνο του Δημήτρη, αλλά στο χθεσινό επεισόδιο 8/11 είδαμε ότι αποφυλακίστηκε.

Η σειρά αλλάζει ώρα

Η "Γη της Ελιάς" προχωρά σε μία μικρή αλλαγή στην ώρα προβολής της. Μπορεί μερικές φορές η σειρά να έμεινε εκτός προγράμματος τις Τετάρτες, αλλά απόψε, θα απολαύσουμε και με το παραπάνω τη Γη της Ελιάς! Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από το κανάλι, πρόκειται να προβληθεί λίγο νωρίτερα από το καθορισμένο και χαρακτηριστικά στις 19:45. Ωστόσο η Γη της Ελιάς θα τελειώσει κανονικά στις 22:40 και έτσι σήμερα 9/11 θα παίξει διπλό επεισόδιο.