«Από που κι ως που...» - Η απάντηση του Ρένου Χαραλαμπίδη στο αν ήταν σεξιστικό το σχόλιο που έκανε στη Τζένη Μελιτά

«Και καλημέρα μπορώ να σου πω και εσύ να πεις μετά ότι σου την έπεσα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Από που κι ως που...» - Η απάντηση του Ρένου Χαραλαμπίδη στο αν ήταν σεξιστικό το σχόλιο που έκανε στη Τζένη Μελιτά

Χαμό έχει προκαλέσει μια ατάκα που είπε ο Ρένος Χαραλαμπίδης στη Τζένη Μελιτά όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν“ που παρουσιάζει η ίδια μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ζήτησε από τον παρουσιαστή να μην τον διακόπτει, με την ηθοποιό και συμπαρουσιάστρια να παίρνει το μέρος του λέγοντας πως ο καλεσμένος τους έχει δίκιο και πρέπει να τον αφήνει να ολοκληρώσει.

«Θα ήθελα να είσαι υπεύθυνη για να ολοκληρώσω» ήταν η φράση του ηθοποιού που προκάλεσε αντιδράσεις και την αμηχανία της Τζένης Μελιτά η οποία του είπε πως αυτό που λέει αγγίζει τα όρια του σεξιστικού.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης λοιπόν το πρωί της Τετάρτης 9/11 μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και στη δημοσιογράφο Φαίη Φώτου και ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Η απάντηση του Ρένου Χαραλαμπίδη στο σχόλιο στη Τζένη Μελιτά

«Από που κι ως που είναι σεξιστικό; Ο καθένας μπορεί να μεταφράζει όπως θέλει τα λόγια. Και καλημέρα μπορώ να σου πω και εσύ να πεις μετά ότι σου την έπεσα.

Η ελευθερία του λόγου είναι πολύ σπουδαίο πράγμα και έχει χυθεί αίμα για να μιλάμε ελεύθεροι. Ο δημόσιος λόγος είναι ένας λόγος που έχει συνέπειες γι΄αυτό οφείλουμε να προσέχουμε πολύ τους χαρακτηρισμούς. Εγώ δεν έκανα χαρακτηρισμούς και φυσικό είναι να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου με τρόπο που να μην προσβάλλω τον άλλο», είπε ο ηθοποιός, ο οποίος πρόσφατα αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό με έναν σκηνοθέτη.

Η τοποθέτηση της Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού, λοιπόν, θέλησε να μιλήσει για τον ηθοποιό και να σταθεί σε μία φράση που ειπώθηκε στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγες ημέρες, διότι ένα σχόλιό του την ενόχλησε ιδιαίτερα και προσπάθησε να εξηγήσει δημόσια πως τέτοια πράγματα καλό είναι να μην λέγονται δημόσια.

«Θέλω να σταθώ λίγο στον Ρένο Χαραλαμπίδη, τον οποίον τον είδαμε σε μία συνέντευξη που λέει εγώ είμαι κυνηγός και δεν είμαι ψαράς. Χαριτωμένο ήταν αυτό. Είδα και κάτι άλλο που δεν ήταν χαριτωμένο. Τον είδα σε μία συνέντευξη με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά στο Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν, όπου κάποια στιγμή τον διέκοψαν κι είπε αφήστε με να ολοκληρώσω.

Είπε η Τζένη παρακαλώ να ολοκληρώσεις και της είπε ο Ρένος σε καθιστώ υπεύθυνη να ολοκληρώνω. Η Τζένη Μελιτά είπε ότι ήταν λίγο σεξιστικό αυτό που είπες. Δεν το βρήκα αστείο και νομίζω ούτε η Τζένη ούτε ο Φώτης. Δεν γνωρίζω αν κάποιος απάντησε κάτι, αλλά θέλω να πω ότι με κάποια πράγματα που γελούσαμε πριν από χρόνια, δεν μας φαίνονται αστεία πια. Δεν λέω ότι το είπε με κακή διάθεση, δεν το ξέρω για να ξέρω το χιούμορ του, αλλά θα συμφωνήσω με την Τζένη ότι ήταν σεξιστικούλι», είπε χαρακτηριστικά.