«Δεν έχουμε παντρευτεί γιατί...» - Τι συμβαίνει ανάμεσα στον Πάνο Καλίδη και την Λεάννα Μάρκογλου

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν έχουμε παντρευτεί γιατί...» - Τι συμβαίνει ανάμεσα στον Πάνο Καλίδη και την Λεάννα Μάρκογλου

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε ο Πάνος Καλίδης το πρωί της Τετάρτης 9/11 και αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μεγαλώνοντας (δείτε εδώ όλα τα επαγγέλματα με τα οποία έχει καταπιαστεί στο παρελθόν), αλλά και για την σύζυγό του Λεάννα Μάρκογλου και τον γάμο τους, ο οποίος δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα.

Μάλιστα, ο διάσημος τραγουδιστής εξήγησε και ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που το ζευγάρι δεν έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, γεγονός που παραξένεψε το πάνελ.

Γιατί δεν έχουν παντρευτεί ο Πάνος Καλίδης και η Λεάννα Μάρκογλου

«Προέρχομαι από μια φτωχική οικογένεια. Όνειρα σαν παιδί είχα πολλά. Μου άρεσε το περιβάλλον του σχολείου αλλά μια μικρή δυσλεξία και μια δυσκολία στο να αποστηθίσω πράγματα, τα έκανε όλα να φαίνονται βουνό και να μη μπορώ να ακολουθήσω. Αποφάσισα λοιπόν μαζί με τους γονείς μου στην Α’ Γυμνασίου να αφήσω το σχολείο και να πάω να δουλέψω. Μεγάλο λάθος γιατί η παιδεία είναι πολύ σημαντική για την προσωπικότητα ενός ανθρώπου», είπε αρχικά.

Και επισήμανε: «Με τη Λεάννα δεν έχουμε παντρευτεί γιατί νομίζω ότι δεν είμαστε έτοιμοι. Έτοιμος να παντρευτεί ένας άνθρωπος είναι όταν ωριμάσει γενικά. Επαγγελματικά… Συναισθηματικά…»

Τι αποκάλυψε για το Survivor All Star

Ο τραγουδιστής μίλησε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του και για το Survivor All Star και απάντησε για το αν θα βρεθεί στο παιχνίδι και στον Άγιο Δομίνικο για δεύτερη φορά.

«Όχι, δεν έχω υπογράψει για το All Star Survivor. Δεν είναι για μένα γιατί δεν είμαι αθλητικά και ο καλύτερος. Και ο λόγος που αποχώρησα πέρυσι ήταν ότι δεν μπορούσα να αποδώσω και να δώσω αυτά που πρέπει στην ομάδα μου.

Κι έτσι, αντί να κάθομαι και να παίρνω περισσότερα βδομαδιάτικα , αποφάσισα να αφήσω την ομάδα μου ήσυχη και να μην υπάρχουν άλλες ίντριγκες γιατί πλέον είχα αρχίσει να ενοχλώ, να γίνομαι βαρίδι», εξήγησε.