Έτοιμος να γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά ο Πασχάλης Τσαρούχας; Η αποκάλυψη του ηθοποιού στην "Ελένη"

«Δεν φοβάμαι να δείξω ούτε την τρυφερή μου πλευρά»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έτοιμος να γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά ο Πασχάλης Τσαρούχας; Η αποκάλυψη του ηθοποιού στην

Ο Πασχάλης Τσαρούχας έχει κάνει πάταγο με τον ρόλο του στη Γη της Ελιάς, ωστόσο δεν συνηθίζουμε να τον βλέπουμε στην τηλεόραση εάν δεν πρόκειται για κάποια σειρά. Έκανε, όμως, την εξαίρεση την Τετάρτη 9/11 και εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, όπου μίλησε για όλα "ανοιχτά".

Πρόσφατα ανακαλύψαμε ποιος ήταν ο μεγάλος του έρωτας πριν από την Θεοφανία Παπαθωμά, αλλά ο ίδιος δεν επικεντρώθηκε εκεί. Μίλησε κυρίως για τα παιδικά του χρόνια, τον γάμο του, καθώς και για τα παιδιά του.

Οι δηλώσεις του Πασχάλη Τσαρούχα

«Οι άνθρωποι που έχουν ένα σκληρό προφίλ, είναι μια άμυνα. Δεν φοβάμαι να δείξω ούτε την τρυφερή μου πλευρά, αλλά ούτε και την στριμμένη μου πλευρά. Υπήρξα αυθόρμητος, αλλά πάντα ένας έφηβος και ακόμα έτσι είμαι.

Δεν υπήρξε στη ζωή μου κάτι που το θέλησα πάρα πολύ και δεν το γεύτηκα. Όλοι έχουμε κάνει λάθη, θα μπορούσα να έχω δώσει χρόνο σε έναν άνθρωπο, αλλά θα μπορούσαν και να μου είχαν δώσει», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Τον Αχιλλέα και την Αλεξάνδρα τους καμαρώνω. Βλέπω στοιχεία μου στον Αχιλλέα. Η Αλεξάνδρα μού λείπει γιατί είναι μακριά από την Αθήνα. Δεν θα έρθει τρίτο παιδί, ούτε είναι στις προθέσεις μου ένας ακόμη γάμος».

Ολόκληρος άντρας ο γιος της Θεοφανίας Παπαθωμά και του ηθοποιού

H Θεοφανία Παπαθωμά και ο Πασχάλης Τσαρούχας ως ζευγάρι, που ήταν στο παρελθόν απέκτησαν ένα παιδί μαζί, τον Αχιλλέα, ο οποίος μεγαλώνει και με αφορμή τα γενέθλια του, η μητέρα του έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο instagram για να του ευχηθεί.

Οι δυο ηθοποιοί μπορεί να τράβηξαν χωριστούς δρόμους, αλλά πάντα θα τους ενώνει η γέννηση αυτού του παιδιού, το οποίο σιγά σιγά οδηγείται προς την ενηλικίωση. Εκτός από τους γονείς του λοιπόν, ευχές θα δέχτηκε και από τα ετεροθαλή αδέρφια του, καθώς εκτός από την Θεοφανία και ο Πασχάλης ξαναέφτιαξε τη ζωή του.

«Πριν από 16 χρόνια ο θεός με λυπήθηκε και μου έστειλε αυτήν την ομορφιά! Αυτό το φως στη ζωή μου. Αυτό το θείο πλάσμα! Κι έπαψα να είμαι μόνη. Η ζωή μου απέκτησε νόημα. Ο φάρος μου! Τόση ομορφιά δεν είχα ξαναδεί στη ζωή μου πότε. Ευγνώμων! Χρόνια πολλά άγγελε μου! Αχιλλέα μου! Σ'αγαπώ! 01/06/2006 8.25 μμ».

Γιος - Παπαθωμά