Τάκης Καραγκούνιας: "Ο Σοϊλέδης είπε να πληρώσει στην κηδεία του πατέρα μου και ..."

Ο πρώην παίχτης του Survivor απαντά για την πιθανή του επιστροφή του στο ριάλιτι και για τα λόγια συμπαίχτη του που τον απογοήτευσαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τάκης Καραγκούνιας:

Ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε στον τηλεοπτικό φακό του "Ποιος είναι Πρωινιάτικα;" το βράδυ της Τετάρτης (09/11), για τον Άρη Σοϊλέδη, την προσμονή του να μπει στο Survivor All Star και τον σεβασμό που έχει στο πρόσωπο του Γιώργου Αγγελόπουλου. Ο πρώην παίχτης του Survivor ξέσπασε κατά του ποδοσφαιριστή, τονίζοντας πως ήταν πολύ αισχρό αυτό που είπε.(Δείτε εδώ τι σχέση έχει ο Τάκης Καραγκούνιας με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ μετά από τόσους μήνες) .

Τα λόγια του για την κηδεία του πατέρα του και τα "αισχρά" λόγια του Σοϊλέδη

«Κάποιος είπε ότι ήθελε να πληρώσει την κηδεία του πατέρα μου. Είπε να το κάνει αυτό έτσι για τα λόγια του αέρα. Δεν έχω ανάγκη να κάνει κάποιος την κηδεία του πατέρα μου. Ο Άρης Σοϊλέδης το είπε και ήταν πολύ αισχρό. Δε ξεχνιέται. Είναι κάποια πράγματα που δεν ξεχνιούνται», είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ο Τάκης Καραγκούνιας είπε στη συνέχεια: «Εγώ απλά τότε έψαχνα να βρω τρόπο και είπα ότι δεν ξέρω πως είναι τα πράγματα στην πατρίδα, αν μπορώ να βοηθήσω οικονομικά κι εγώ την οικογένειά μου για τα έξοδα της κηδείας του πατέρα μου.

Και γύρισε και είπε ότι μου έκανε χάρη; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Ποιος τα λέει αυτά; Που ζούμε; Είναι πολύ αισχρό αυτό που είπε. Είναι απάνθρωπο».

Σχετικά με την συμμετοχή του Survivor All Star, όταν ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους, είπε "Αν δεν με επιλέξουν θα πάρω ένα αεροπλάνο και θα πάω να παίξω μόνος μου, τι να σας πώ ρε παιδιά, τόσο πολύ το θέλω" .