Δύο χρόνια μαζί με την κόρη της, Ada - Η συγκινητική ανάρτηση της Χριστίνας Κοντοβά

«Νιώθω ευγνωμοσύνη για το θαύμα που μοιράζομαι»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Christina Kontova
Instagram / Christina Kontova

Αρκετά ξεχωριστή και ιδιαίτερη είναι η σημερινή 10/11 μέρα για την Χριστίνα Κοντοβά, καθώς σήμερα συμπληρώνονται δύο χρόνια από την ημέρα που μπήκε στην ζωή της η θετή της κόρη, Ada.

Σαν σήμερα λοιπόν η σχεδιάστρια και επιχειρηματίας ταξίδεψε στην Ουγκάντα όπου γνώρισε για πρώτη φορά τη μικρούλα, με την οποία έζησε έναν χρόνο στην Ουγκάντα, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες υιοθεσίας και στη συνέχεια επέστρεψαν στην Ελλάδα.

Η Χριστίνα Κοντοβά λοιπόν δημοσίευσε νωρίτερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της Ada, με την οποία πριν μερικές μέρες στόλισε και το σπίτι τους για τα Χριστούγεννα.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Κοντοβά με την κόρη της, Ada

«2 χρόνια μαζί. Η οικογένεια μας σήμερα έχει γενέθλια… Σαν σήμερα το 2020 βρεθήκαμε και ξεκίνησε η κοινή μας ζωή! Η πρώτη φωτογραφία είναι η πρώτη μας αγκαλιά. Η επόμενη είναι 1 χρόνο μετά στο ίδιο σημείο λίγο πριν αποχαιρετίσουμε την Ουγκάντα. Η τελευταία είναι πριν λίγες μέρες ξεκινώντας για το σχολείο.

Πώς μεγαλώνουν τα παιδιά; -Με αγάπη και ασφάλεια… Και ανθίζουν. Προσωπικά μεγάλωσα, ωρίμασα και άλλαξα μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια και νιώθω ευγνωμοσύνη για το θαύμα που μοιράζομαι» έγραψε στην ανάρτησή της η Χριστίνα Κοντοβά.

Ο Καλημέρης "έσπασε" πρώτη φορά την σιωπή του για τον γάμο με την Χριστίνα και τη μικρούλα Ada

Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν το πρωί της Τρίτης 1/2 ο Τζώνη Καλημέρης, εμβληματική φιγούρα της ιστορίας της ελληνικής τηλεόρασης. Με χαρά τον υποδέχτηκαν στην εκπομπή η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, καθώς σπάνια παραχωρεί συνεντεύξεις μιας και προτιμά μια πιο χαμηλών τόνων ζωή.

Θα μπορούσαμε με σιγουριά να πούμε πως ήταν μία συζήτηση πολύ ουσιαστική και βαθιά, καθώς δεν του αρέσει να μιλάει ιδιαίτερα για πολύ προσωπικά ζητήματα. Μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για την σύντροφο του, Χριστίνα Κοντοβά, δηλώνοντας πως κάποια στιγμή θα παντρευτούν και εκφράζοντας για ακόμα μία φορά το θαυμασμό του προς το πρόσωπό της, μετά την γενναία απόφαση της να υιοθετήσει την Ada. Mε αφορμή αυτό δήλωσε, πως δεν περίμενε πως το κεφάλαιο παιδιά θα ξανάνοιγε για εκείνον καθώς τώρα μετά από τους τρεις γιους του, μαθαίνει πως είναι να είσαι μπαμπάς με κόρη.

Μεταξύ άλλων, δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας του, τους φόβους που αντιμετώπισε και για την αρρώστια με την οποία πάλεψε και βγήκε νικητής.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, θα σου πω όμως πως από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τη Χριστίνα είχε αυτό το θέμα στο μυαλό της και ήταν μία συνθήκη που είχα δεχτεί εγώ, ότι αν μείνουμε μαζί και είμαστε καιρό, θα το κάνουμε. Εκτός του ότι θα στηρίξω απόλυτα ό,τι κάνει η Χριστίνα, θα είναι κόρη μου το κορίτσι» είπε αναφορικά με τη μικρή Ada και το γεγονός ότι η σχεδιάστρια του είχε γνωστοποιήσει εξ’ αρχής ότι θέλει να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι.

«Έχω απεριόριστο σεβασμό, πέραν της αγάπης στη Χριστίνα. Το ότι έκανε αυτό το πράγμα ήταν κάτι πολύ δύσκολο, πολύ δικό της και τη θαυμάζω απεριόριστα. Και δεν είχα καμία άλλη επιλογή από το να σταθώ δίπλα της» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο του γάμου, ο Τζώνη Καλημέρης σημείωσε ότι «δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα. Κάποια στιγμή θα παντρευτούμε. Εγώ το έχω ξαναπεί. Δεν έχω κανέναν φόβο ή αντίρρηση με τον γάμο. Γάμο κανονικό θα κάνουμε, όχι σύμφωνο συμβίωσης».

Ο Τζώνη Καλημέρης, οποίος έχει τρεις γιους, περιέγραψε πώς είναι να είναι και μπαμπάς ενός κοριτσιού. «Έφτασα σε αυτή την ηλικία που είμαι να εκπαιδεύομαι ως πατέρας κοριτσιού. Πολλές φορές στη ζωή μας βάζουμε μία τελεία. Αυτό ήταν τελείωσα, ό,τι προσέφερα το προσέφερα στην κοινωνία. Και ξαφνικά σου ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, εκεί που είχες βάλει τελεία» είπε χαρακτηριστικά.