«Δεν είναι ωραίο το copy paste όταν...» - Ο Νίκος Μουτσινάς "ξεφτίλισε" την Ελεονώρα Μελέτη

Την "δίκασε" για τα καλά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν είναι ωραίο το copy paste όταν...» - Ο Νίκος Μουτσινάς

Τις δηλώσεις του Τάσου Σοφρωνίου στη χθεσινή 9/11 εμφάνισή του στην εκπομπή του Νίκο Μουτσινά σχολίασαν το πρωί της Πέμπτης 10/11 η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της στην εκπομπή Mega Καλημέρα, "σφάζοντάς" τον με το γάντι, καθώς εκείνος αποκάλυψε πως θα ήθελε να παρουσιάσει μία πολιτική εκπομπή καθώς έχει ως χόμπι τη διπλωματία.

Τα εν λόγω σχόλια προβλήθηκαν στην σημερινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, με τον παρουσιαστή να "δικάζει" την παρουσιάστρια και την ομάδα της, βάζοντας το τραγούδι των τίτλων αρχής του Happy Day!

Τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

«Μπράβο! Ωραίο παιδιά… Happy! Όταν είναι στον αέρα το πρωτότυπο, τώρα όλοι οι υπόλοιποι αν πάμε να κάνουμε λίγο copy paste δεν είναι ωραίο. Δεν εννοώ τίποτα, τα εννοώ όλα! Παρόλα αυτά, τι τους πείραξε τώρα; Κάτι έχουν πάθει με τα νεύρα. Τι παθαίνετε Ελεονώρα; Κάποια νεύρα με την ανθρωπότητα. Ηρεμήστε καλέ, να κάνουμε την εργασία μας να πάμε σπίτια μας.

Ότι δεν μπορεί ο Σοφρωνίου να σπουδάζει διπλωμάτης και να κάνει αυτό; Τι με νοιάζει; Δεν θα σπουδάσω διπλωματία… Την έχω από το πεζοδρόμιο. Αλλιώς τόσα χρόνια με τόσα κανάλια που ξαναπηγαίνουμε… Διπλωματία θέλει. Μην σας κάνει εντύπωση, μπορούμε να είμαστε πολλά πράγματα ταυτόχρονα» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Ο παρουσιαστής αμέσως μετά αναφέρθηκε και στην κόντρα Σπυροπούλου - Πετρογιάννη

Αφού λοιπόν προβλήθηκε στο Καλό Μεσημεράκι το βίντεο με τα μηνύματα των δύο γυναικών, ο παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά:

«Χίλιες φορές αυτό από την Πισπιρίγκου στις εκπομπές αλλά υπάρχει και κάτι καλύτερο» είπε αρχικά και αμέσως μετά, με αφορμή το γεγονός ότι και εκείνος ήταν στον Alpha την επίμαχη περίοδο, τόνισε: «Δεν με ενδιέφερε τι κάνανε, αφού δεν με πειράζανε εμένα τι με νοιάζει; Ας τα βρουν!».