«Κύριε Παπακαλιάτη...» - Η αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την είδηση πως το Maestro θα παίζεται στο Netflix

«Μέχρι σήμερα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Η είδηση πως το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για την επιτυχημένη σειρά “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Mega έχει προκαλέσει μεγάλη χαρά μιας και είναι η πρώτη ελληνική σειρά η οποία καταφέρνει να μπει στην πλατφόρμα (δείτε εδώ την ανακοίνωση).

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το παρών και μίλησε σε εκδήλωση στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και έδωσε συγχαρητήρια στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για την επιτυχία του.

Τα συγχαρητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για την επιτυχία του Maestro

"Μέχρι σήμερα, καμία μεγάλη πλατφόρμα δεν είχε φιλοξενήσει τις ιστορίες μας, τις ιστορίες των Ελλήνων δημιουργών. Αυτό, όμως, άλλαξε αυτή την εβδομάδα, καθώς το Netflix ανακοίνωσε την απόκτηση των παγκοσμίων δικαιωμάτων της ελληνικής δραματικής σειράς "Maestro". Συγχαρητήρια, κ. Παπακαλιάτη. Μας κάνετε όλους περήφανους", δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκαλύπτει για τον 2ο κύκλο της σειράς

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος, ο οποίος ακόμη κι αν το νέο του σίριαλ Maestro είναι στην αρχή, έχει σκεφτεί ήδη τι θα ετοιμάσει στη συνέχεια. Ο ίδιος, λοιπόν, μίλησε στο Breakfast at Star την Παρασκευή 4/11 και αποκάλυψε τι θα ακολουθήσει στο έργο του και στο κανάλι του MEGA σχετικά με τον δεύτερο κύκλο.

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για τις ετοιμασίες για τα επόμενα επεισόδια και αποκάλυψε που θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα της νέας σεζόν και πότε. Μάλιστα, απάντησε και για το γεγονός πως το Netflix φαίνεται πως του "ανοίγει τις πόρτες του".

«Έχουμε πει ότι ναι (θα πάμε Παξούς για γυρίσματα β’ κύκλου), αλλά δεν θα πάμε από τώρα, θα πάμε από Φεβρουάριο-Μάρτιο και μετά. Ανυπομονώ να γράψω, γιατί δεν τα έχω γράψει ακόμα τα επεισόδια. Θα είναι όλοι οι ηθοποιοί και στον β’ κύκλο. Η ιστορία πήγαινε έτσι, που όταν έγραφα το 8ο-9ο επεισόδιο ήξερα ότι θα έχει και συνέχεια. Η αγάπη του κόσμου δεν με αγχώνει, μου δίνει δύναμη. Αυτό που με αγχώνει είναι να είναι άψογο το αποτέλεσμα για τους τηλεθεατές, ώστε να το απολαύσουν, να τους δώσει κάποια ερεθίσματα», είπε αρχικά.

Ενώ όσον αφορά τις φήμες που ακούγονται για την εισχώρηση της σειράς στο Netflix, απάντησε: «Θα το δούμε αυτό όταν έρθει η ώρα. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα το πει αυτό».