Βάσια Τριφύλλη για υπόθεση Παυλίδου - Παπαγιάννη: "Είναι ανακατώστρα"

"Αν ο Μάνος Παπαγιάννης πιστεύει οτι πρέπει να μάθω θέατρο να μου πληρώσει τη σχολή"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βάσια Τριφύλλη για υπόθεση Παυλίδου - Παπαγιάννη:

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε στην πρωινή εκπομπή "Super Κατερίνα" την Παρασκευή (11/11) και τον Γιάννη Πουλόπουλο για την διαμάχη της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη, αλλά και για τα δήθεν λόγια που ακούστηκαν για το πρόσωπο της.

Τι έγινε ακριβώς με την Βάσια Τριφύλλη

Σε συνέντευξη που είχε δώσει η Σοφία Παυλίδου, είχε αναφερθεί σε μια κουβέντα που είχε πει ο Μάνος Παπαγιάννης και πιο συγκεκριμένα είπε: "Πρέπει να μάθει θέατρο" και η ηθοποιός θέλησε να μάθει, εαν αναφέρονταν στην ίδια και έτσι τον ρώτησε. Ο Παπαγιάννης -σύμφωνα με τα λόγια της- της απάντησε πως αναφέρονταν στην Βάσια Τριφύλλη, που είχαν συνεργαστεί σε θεατρική παράσταση, το 2018.(Δείτε εδώ την σοκαριστική κατάθεση της Σοφίας Παυλίδου)

Η ηθοποιός, Βάσια Τριφύλλη απάντησε, λέγοντας:"Εγώ δεν το ξέρω αυτό, δεν μπορώ να μιλήσω για κάτι που δεν το γνωρίζ απευθείας. Δεν είχαμε πολλές φιλίες, ήμασταν καλά αγαπημένοι".

Στην ερώτηση του αν είχε συμβεί κάτι μεταξύ Τριφύλλη-Παπαγιάννη, η ίδια είπε: "Ποτέ. Ποτέ. Ποτέ. Είναι ψέματα, ότι σου έχουν πει διέγραψε το".

"Λυπάμαι, αν ο Παπαγιάννης με δύο παιδιά και τόσα χρόνια στο θέατρο, πίστευε ότι εγώ πρέπει να πάω σε σχολή, να μου κάνει τα έξτρα να πάω. Η Παυλίδου είναι μια ανακατώστρα, εγώ δεν το ξέρω αυτό. Τι να πώ; Ξέρεις πολύ καλά ότι είμαι πολυ δίκαιος άνθρωπος" είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Στο τέλος, ρωτήθηκε εάν θα κληθεί ως μάρτυρας, είπε "Δεν έχω κληθεί στο δικαστήριο, δεν είμαι μάρτυρας για κανένας εδώ. Θα με βάλετε να ορκιστώ για κάτι που δεν είδα; Πολλές φορές ακούμε φασαρίες, αλλά δεν ξέρουμε ποιος φωνάζει."

Η αντίδραση της Παυλίδου για τη δίκη με τον Παπαγιάννη

«Δεν θα κάνω κάποια δήλωση για το συγκεκριμένο περιστατικό αυτή τη στιγμή γιατί η δίκη είναι σε εξέλιξη και δεν μπορώ να μιλήσω ούτε εγώ. Τώρα που ξεκίνησε η δίκη είμαι ψυχολογικά καλά. Η Κάτια Νικολαΐδου ήταν εκεί, έδωσε την κατάθεσή της και ρωτήθηκε κανονικά. Δεν μπορώ να σας μιλήσω. Εννοείται είναι ψυχοφθόρο. Δεν θα πούμε κάτι για τη δίκη», είπε η Σοφία Παυλίδου.