Εκτός The Crown τελικά ο Σπύρος Μπιμπίλας - Γιατί δεν προβλήθηκαν ποτέ οι σκηνές του

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Εκτός The Crown τελικά ο Σπύρος Μπιμπίλας - Γιατί δεν προβλήθηκαν ποτέ οι σκηνές του

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος πρόσφατα αποκατέστησε τις σχέσεις του με τον Γιώργο Μάγκα μετά την παρεξήγηση σχετικά με τον θάνατό του (δείτε εδώ πως), θα συμμετείχε στον 5ο κύκλο της ξένης σειράς The Crown.

Παρόλα αυτά, αφού προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της 5ης σεζόν, έγινε γνωστό πως ο ηθοποιός δεν εμφανίστηκε ποτέ, καθώς όπως ενημερώθηκε από την casting director της σειράς, επειδή ήταν πάρα πολλές οι σκηνές που έπρεπε να μπουν στο επεισόδιο, χρειάστηκε να γίνει και δεύτερο μοντάζ και να φύγουν κάποια παραπάνω πλάνα που είχαν γυριστεί.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ν κοπεί η δική του σκηνή, κατά την οποία θα υποδυόταν τον Γιάννη Λάτση την ώρα που υποδέχεται τον πρίγκιπα Κάρολο και την Νταϊάνα με τα δύο παιδιά τους, στη θαλαμηγό «Alexander» το καλοκαίρι του 1992 στην Ιταλία. Βέβαια, το όνομα του πέρασε κανονικά στους τίτλους του πρώτου επεισοδίου.

Όλη η αλήθεια για τον Σπύρο Μπιμπίλα και το The Crown

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα την Παρασκευή 11/11, γι' αυτό και αποκάλυψε όλη την αλήθεια: «Ακούστε, είναι τόσα πολλά τα ωραία που κάνω που για μένα αυτό ήταν πάντα δεύτερο και γι’ αυτό σας έλεγα συνέχεια ότι δεν είναι τίποτα. Όμως, η σκηνή αυτή δεν υπάρχει. Υπάρχει το όνομά στους τίτλους, και φαίνομαι σαν μορφή. Η σκηνή κόπηκε για έναν λόγο που δε μου τον έχουν εξηγήσει, είναι πάρα πολύ ιδιαίτερος και δε μπορώ να επεκταθώ.

Η σκηνή αυτή η πεντάλεπτη κόπηκε οπότε πάμε παρακάτω. Δε θα δώσουμε άλλη συνέχεια σε αυτό το ζήτημα. Πληρώθηκα κανονικά. Θα ήθελα να παίζεται η σκηνή. Γίνεται συχνά να κόβονται σκηνές».

Ένα μέρος της διαθήκης του προέδρου του ΣΕΗ

O Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες των πρωινών εκπομπών το βράδυ της Τετάρτης 9/11 και πέραν του ότι αναφέρθηκε στη διαφήμιση που έκανε πρόσφατα με τον Γιώργο Μάγκα και τη συνεργασία τους μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε με τη διάδοση της ψευδούς είδησης ότι ο μουσικός πέθανε, μίλησε και για την... διαθήκη του!

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ είπε χαρακτηριστικά: «Σας το φυλάγαμε έκπληξη! Όταν μου το πρότειναν γέλασα με ευχαρίστηση γιατί είχε δημιουργηθεί μία παρεξήγηση την οποία δεν την δημιούργησα εγώ, την δημιούργησαν οι εκπομπές. Εγώ αμέσως είχα ζητήσει συγγνώμη για το λάθος που δεν είχα κάνει, δεν έφταιγα εγώ διότι άλλος είχε γράψει πρώτος το λάθος…κάναμε μία υπέροχη διαφήμιση», ενώ σε ερώτηση των δημοσιογράφων, για όσα πρόκειται να συμπεριλάβει στη διαθήκη του απάντησε:

«Έχω βάλει μέσα στη διαθήκη μου ότι οι 25 παπαγάλοι μου θα πάνε στο Αττικό Πάρκο, εφ’ όσον αυτό λειτουργεί», ενώ όταν ρωτήθηκε για περαιτέρω λεπτομέρειες, σχολίασε: «Είναι μακάβριο να με ρωτάτε τι αναφέρω στη διαθήκη μου».

Μέσα από μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στο παρελθόν ο Σπύρος Μπιμπίλας, δε δίστασε να αποκαλύψει, ποιο ήταν το τεράστιο ποσό που είχε πάρει, προκειμένου να κάνει ένα γκεστ και να πει μόλις 5 ατάκες σε μία πολύ επιτυχημένη σειρά του Mega.