Φως στο Τούνελ: Αναστατώθηκε η Αγγελική Νικολούλη - Το τηλεφώνημα που την έκανε να απαντήσει δημόσια

«Παλαιότερα, σε μια παρόμοια πληροφορία, είχα στείλει διπλά φιλάκια. Τώρα δεν...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φως στο Τούνελ: Αναστατώθηκε η Αγγελική Νικολούλη - Το τηλεφώνημα που την έκανε να απαντήσει δημόσια

Για ακόμη μια Παρασκευή η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή Φως στο Τούνελ, ασχολήθηκε με μεγάλες υποθέσεις. Χθες 11/10 αναζητούσε πληροφορίες για την εξαφάνιση της Άρτεμις από το Κορωπί που ακόμη τα ίχνη της δεν έχουν βρεθεί μετά από δυο χρόνια (δείτε την επιστολή που ανατριχιάζει σχετικά με το που βρίσκεται).

Οι συνεργάτες λοιπόν της παρουσιάστρια δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα και την ενημέρωσαν σχετικά, ωστόσο, φάνηκε να αναστατώνεται με αποτέλεσμα να απαντήσει δημόσια στην κάμερα.

Η αντίδραση της Νικολούλη στο τηλεφώνημα που δέχτηκε στο Τούνελ

«Παλαιότερα, σε μια παρόμοια πληροφορία, είχα στείλει διπλά φιλάκια. Τώρα δεν μου έρχεται στο μυαλό τι να σας πω αλλά θα ήθελα μέσα σε ένα διάλειμμα να τα πούμε».

«Γιατί τώρα, ενώ πλησιάζουμε προς την Αγία Μαρίνα Κορωπίου για κάτι συγκεκριμένο, έρχεστε από αυτόν τον χώρο τώρα να πείτε αυτά εδώ. Εντάξει; Γλυκιά μου, την αγάπη μου αλλά να τα πούμε μετά σε ένα διάλειμμα».

«Έ τώρα, μετά από δύο χρόνια έρχεσαι να μου πεις αυτό το πράγμα. Άσε μην πω τίποτα περισσότερο. Σε ένα διάλειμμα να τα πούμε αναλυτικά εμείς. Εντάξει;», είπε η Αγγελική Νικολούλη, χωρίς να δίνει παραπάνω πληροφορίες.

Πώς είναι οι γονείς της 19χρονης 2 χρόνια μετά την εξαφάνισή της

Η υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί συγκλόνισε το πανελλήνιο το πρώτο διάστημα κατά την αναζήτηση της νεαρής κοπέλας, καθώς οι μαρτυρίες ανέφεραν πως την έβλεπαν συνεχώς σε διαφορετικά μέρη και όσα ακουγόντουσαν ήταν πολύ τρομακτικά, χωρίς όμως, να προκύπτει ο εντοπισμός της ή κάποιο στοιχείο για την κατάστασή της.

Η εξαφάνιση ήρθε ξανά στην επικαιρότητα, καθώς νέα στοιχεία εμφανίστηκαν ύστερα από αναζητήσεις και συζητήσεις των δικηγόρων και της αστυνομίας με το φιλικό περιβάλλον της 19χρονης και ο Αναστάσιος Ντούγκας, που εκπροσωπεί την οικογένειά της, μίλησε... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr