Η ανάρτηση της Ελένης Τσολάκη μετά το τηλεφώνημα για βόμβα στο OPEN

«Ήρθε η αστυνομία και...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η ανάρτηση της Ελένης Τσολάκη μετά το τηλεφώνημα για βόμβα στο OPEN

Μετά τις τελευταίες διαφημίσεις του Open Weekend, η εκπομπή δεν βγήκε ξανά στον αέρα, αφού όπως έγινε γνωστό στο κανάλι δέχτηκαν τηλεφώνημα για βόμβα. Όλοι οι εργαζόμενοι λοιπόν, εκκένωσαν άμεσα το στούντιο για να γίνουν οι κατάλληλες έρευνες.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μαζί με ειδικά σκυλιά έψαξαν εξονυχιστικά τους χώρους καναλιού της Παιανάς και όπως τους ανακοινώθηκε, επρόκειτο για φάρσα.

Η ανακοίνωση της Ελένης Τσολάκη

Λίγη ώρα αργότερα και αφού το κλίμα ηρέμησε, η Ελένη Τσολάκη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram σχετικά με το τι έγινε.

«Αγάπες μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνυματάκια σας τα πολλά και τα ωραία. Είμαστε όλοι καλά και ασφαλείς. Όσοι δεν διαβάσατε και δεν ξέρετε, δεχτήκαμε ένα τηλεφώνημα κατά τη διάρκεια της εκπομπής και συγκεκριμένα προς το τέλος της για τοποθέτηση βόμβας στις εγκαταστάσεις του Open. Ως οφείλαμε εκκενώσαμε το κτήριο όλοι οι εργαζόμενοι του σταθμού. Υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι εκτός από εμάς που είμαστε live εκείνη τη στιγμή. Βγήκαμε έξω, ήρθε η αστυνομία, έκανε τις απαραίτητες ενέργειες και ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί κάτι. Σε αυτές τις περιπτώσεις όπως καταλαβαίνετε προέχει η ασφάλεια όλων μας. Να είμαστε καλά, τα λέμε αύριο το πρωί…», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Τσολάκη.

Η ανακοίνωση του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Λίγα λεπτά μετά το ξαφνικό κόψιμο του Open Weekend, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ενημερώσει τους τηλεθεατές και να μεταφέρει το κλίμα που επικρατούσε εκείνη την στιγμή έξω από τα στούντιο.

«Το Open Weekend σταμάτησε για λίγο γιατί τηλεφώνημα για βόμβα, οπότε όπως πρέπει βγήκαμε», είπε χαρακτηριστικά.