Γενέθλια για την κόρη της Τάμτα - Η φωτογραφία που αποδεικνύει πως είναι φωτοτυπία της

Αδιανόητη ομοιότητα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γενέθλια για την κόρη της Τάμτα - Η φωτογραφία που αποδεικνύει πως είναι φωτοτυπία της

Η Τάμτα μπορεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ποτέ δεν έκρυψε τόσο τη σχέση της, όσο και την κόρη της στην οποία έχει τεράστια αδυναμία. Περνάνε αρκετό χρόνο μαζί (δείτε πως ντύθηκαν για το halloween), ενώ μοιάζουν απίστευτα.

H Άννυ λοιπόν, είχε τα γενέθλια της και η μητέρα της θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Τάμτα για τα γενέθλια της κόρης της

«Χρόνια πολλά στο πιο φωτεινό αστέρι και την αγάπη της ζωής μου» έγραψε στην ανάρτησή της η Τάμτα και από την φωτογραφία βλέπουμε το πόσο πολύ μοιάζουν μαμά και κόρη.

Τάμτα κόρη

Ο πρώην σύζυγός της και πατέρας της κόρης της

Τον Απρίλιο του 1995, όταν ήταν μόλις 14 ετών, παντρεύτηκε με τον κατά δύο χρόνια μεγαλύτερο φίλο της και λίγους μήνες αργότερα έφερε στον κόσμο την κόρη τους, Άννυ.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην εποχή που ήταν στη Γεωργία, όπου μία ημέρα την «έκλεψε» ο πατέρας της κόρης της, όταν ήταν μόλις 14 ετών: «Μου λέει μην καθόμαστε τώρα στο δρόμο και μας βλέπει ο κόσμος, να πάμε κάπου να καθίσουμε να μιλήσουμε ανθρώπινα. Μπήκα στο αμάξι αλλά αμέσως άρχισα να κλαίω γιατί κατάλαβα ότι δε θα με πήγαιναν για καφέ και με πήγαν όντως εκτός Τιφλίδας. Από εκείνη την ημέρα έμενα πλέον στο σπίτι του με τους γονείς του, 16 χρόνων αυτός, 14 εγώ… Επί της ουσίας παντρευτήκαμε τον Απρίλιο… Φλεβάρη με «έκλεψε». Δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολιτικό γάμο επειδή ήμασταν ανήλικοι και δεν επιτρεπόταν. Πάγωσα όλα τα συναισθήματα μου, πήρα πολύ ψυχρή απόφαση και είπα ό,τι και να γίνει εγώ θα χωρίσω επειδή δεν μπορώ να ζήσω αυτή τη ζωή».

Παράλληλα, συνέχισε τη φοίτηση της σε νυχτερινό σχολείο και έπειτα, με ιδιαίτερα μαθήματα, πέρασε στο Πανεπιστήμιο της Τιφλίδας. Μετά από έξι χρόνια γάμου, εκείνη ζήτησε διαζύγιο και εγκαταστάθηκε μόνιμα με την κόρη της στην Αθήνα, όπου ζούσαν ήδη η μητέρα και ο αδελφός της. Τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα ήταν δύσκολα και η ίδια βοηθούσε συχνά τη μητέρα της που καθάριζε σπίτια.