«Το ξέρουμε όλοι στο χώρο» - Η αποκάλυψη της Ραμόνας Βλαντή για το bullying της Καγιά στην Παπαγεωργίου

«Κι εσείς τα ξέρετε...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το ξέρουμε όλοι στο χώρο» - Η αποκάλυψη της Ραμόνας Βλαντή για το bullying της Καγιά στην Παπαγεωργίου

Την Ραμόνα Βλαντή συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε έξοδο της και δεν γινόταν να μην την ρωτήσουν σχετικά με την αποκάλυψη του Παναγή Τζωρτζάτου πως η Βίκυ Καγιά είναι ο κριτής που στο GNTM έκανε bullying στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η fashion expert λοιπόν, δεν μάσησε τα λόγια της και αποκάλυψε πως όλοι γνωρίζουν αλλά κανείς δεν μιλάει, για τα όσα βίωσε το μοντέλο στο ριάλιτι του STAR.

Οι δηλώσεις της Βλαντή για το bullying της Καγιά στην Παπαγεωργίου

«Δεν αμφιβάλλω, δεν αμφιβάλλω καθόλου να έκανε bullying στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το ξέρουμε όλοι στο χώρο. Οσοι είναι γλυκείς στην κάμερα και συννεφάκια… Εσύ δεν έχεις ακούσει; Δε τα ξέρεις; Κι εσείς τα ξέρετε, όλοι τα ξέρουμε, άσχετα αν δε μιλάει κανείς» δήλωσε η Ραμόνα Βλαντή.

Τι είχε πει η Παπαγεωργίου για το bullying

Μια αποκαλυπτική και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε ένα αμερικανικό podcast και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο εργασιακό μπούλινγκ που βίωσε στο GNTM αλλά και τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε με προβλήματα υγείας.

Το εν λόγω απόσπασμα προβλήθηκε το πρωί του Σαββάτου 22/10 στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι.

«Γύρισα στην Ελλάδα γιατί ήμουν στην Αμερική και ή θα τα κατάφερνα ή όχι στο μόντελινγκ, δεν υπήρχε κάτι ενδιάμεσο. Είχα άγχος γι΄αυτό. Αρρώσταινα περισσότερο, ήταν δύσκολο να καταλάβω τη δουλειά γιατί ήταν η πρώτη φορά που το έκανα και προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο. Βίωσα μπούλινγκ στη δουλειά. Πάλευα, αρρώσταινα όλο και πιο πολύ μετά είχα μία εγχείρηση. Στη δεύτερη σεζόν ήμουν πολύ άσχημα έκανα εγχειρήσεις, έπαιρνα φάρμακα.

Αν με ήξερε κάποιος θα το καταλάβαινε γιατί τη μία έπαιρνα βάρος, την άλλη έχανα. Ήταν εφιάλτης αλλά προσποιούμουν» είπε η παρουσιάστρια που δεν αναφέρθηκε καθόλου στο Love Island και στο πρόωρο τέλος του.