Star: Η απόφαση για το "πάγωμα" του GNTM

Τι θα συμβεί την επόμενη σεζόν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Star: Η απόφαση για το

Ο Γιώργος Λιάγκας, μετά από τις δηλώσεις του Πάνου Ιωαννίδη, για το μέλλον του στο MasterChef, αναφέρθηκε σε μια τηλεοπτική αποκάλυψη. Ο παρουσιαστής λοιπόν, αναφέρθηκε σε στελέχη του Star, τα οποία σκέφτονται πολύ σοβαρά την επόμενη τηλεοπτική σεζόν να μην βγάλουν στον αέρα το GNTM. (Δείτε εδώ την μακροσχελη ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου σχετικά με το GNTM και το bulling).

Τα λόγια του Γιώργου Λιάγκα

«Θα κάνω τώρα μια αποκάλυψη τηλεοπτική. Αφορά το GNTM. Και η αποκάλυψη είναι ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε οι σκέψεις των ανθρώπων του καναλιού είναι του χρόνου να αναπαυθεί. Αγρανάπαυση, αυτός είναι ο τίτλος.

Σας το λέω για πρώτη φορά, είναι αποκλειστική πληροφορία, ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε τα στελέχη του Star μάλλον θα αναπαύσουν για ένα χρόνο το GNTM. Εγώ λέω ο μακαρίτης ποιος θα είναι, ποιος θα αναστηθεί θα το πω αύριο. Νεκρανάσταση», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Τι συνέβη στο πλατό του Super Κατερίνα σχετικά με παίχτρια του GNTM

Με αφορμή τις δηλώσεις του Τάσου Σοφρωνίου σχετικά με την παίκτρια του GNTM που την είπε Στάθη Ψάλτη, στο Super Κατερίνα ξέσπασε μια κόντρα ανάμεσα στην Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη. Ο παρουσιαστής είπε στον δημοσιογράφο πως έχει κάποιες ιερές γελάδες για τους σχολιασμούς του, όμως η συζήτηση που είχαν ήταν... βαρετή.

Τόσο βαρετή μάλιστα, που ο αρχισυντάκτης της εκπομπής που βρισκόταν στο σπίτι του, άλλαξε κανάλι και έβαλε να δει τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Α.Μ.: Αυτός που χρησιμοποιεί και το μεν και το δε λέγεται Στέφανος Κωνσταντινίδης. Έχει ιερές αγελάδες κι αναλώσιμους. Θα ήθελα κάθε μέρα να μου γράφεις σε ένα χατί ποιες είναι οι ιερές σου αγελάδες και ποιοι οι αναλώσιμοι. Έχεις δικηγόρο...

Σ.Κ.: Όταν βγάζουμε ένα δικηγόρο στον αέρα, δεν είναι ότι έχω ιερές αγελάδες. Εσύ ο πολύ έμπειρος παρουσιαστής, Ανδρέας Μικρούτσικος, δεν μπορείς να σχολιάζεις τα λεγόμενα του δικηγόρου ως είναι τα λεγόμενα της πελάτισσάς του. Ο δικηγόρος λέει αυτά που θέλει να πει.

Α.Μ: Έχεις και τον Ντάνο. Ό,τι έχει πει. Αν ο Ντάνος πει κάτι λάθος, δεν υπάρχει παρίπτωση… Ο συγκεκριμένος (σ.σ. Τάσος Σοφρωνίου) έχει ευφυία, δράση στο Παρίσι. Μόλις τολμήσει να πει κάτι, τον βάζουμε στο κρεβάτι οτυ Προκρούστη.

Σ.Κ.: Είναι η γνώμη μου για τον Ντάνο. Δεν είναι ιερή αγελάδα. Δεν έχω μαζί του ούτε επιχειρηματική δραστηριότητα, ούτε κάτι άλλο.

Σε κάποιο σημείο της συζήτησης λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου παρενέβη και τους σταμάτησε τη συζήτηση λέγοντας: «Πάμε να προχωρήσουμε; Στέλνει ο Θέμης από το κρεβάτι του πόνου και γράφει έχω κάνει ζάπινγκ. Ο Θέμης τώρα βλέπει Λιάγκα, σας αρέσει; Όχι. Άλλαξε θέμα, μας βαρέθηκε. Πάμε παρακάτω», είπε γελώντας.