«Τους θεωρώ και αγενέστατους» - Τα "πυρά" της Δανάης Μπάρκα κατά των δημοσιογράφων

Με αφορμή την συνέντευξη της Ελεονώρας Ζουγανέλη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Τους θεωρώ και αγενέστατους» - Τα

Το πρωί της Δευτέρας 14/11 στην εκπομπή Πάμε Δανάη παρουσιάστηκε η συνέντευξη της Ελεονώρας Ζουγανέλη στο Ενώπιος Ενωπίο, κατά την οποία μιλούσε για την αδιακρισία των δημοσιογράφων οι οποίοι προσπαθούν να τρυπώσουν στη ζωή της με κάθε τρόπο.

«Παλαιότερα ήμουν πιο χαλαρή σε σχέση με αυτό. Από όταν η ζωή μου άρχισε να τυλίγεται με φίλους, συντρόφους, οικογένεια δεν μ' αρέσει γιατί συμπαρασύρει και ένα περιβάλλον. Το θεωρώ πάρα πολύ αγενές που ρωτούν τον πατέρα μου για την προσωπική μου ζωή. Είναι κάτι που δεν συμβαίνει καθόλου στη ζωή. Ακόμα και στους φίλους τη μάνα μας και τον πατέρα μας τους κρατάμε σε μία απόσταση.

«Είναι πάρα πολύ αγενές και με θυμώνει πάρα πολύ. Με θυμώνει η ασυδοσία και το ότι δεν σκέφτεται κανείς ότι κάποια πράγματα – και δεν έχει σημασία αν είναι αλήθεια ή ψέματα – σε βάζουν σε μία διαδικασία να νιώθεις ενοχές, να νιώθεις ότι πρέπει να βγεις και να πεις κάτι με το ζόρι», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, Δανάη Μπάρκα, η οποία περνάει μία πολύ περίεργη φάση στη ζωή της, θέλησε να δώσει την δική της απάντηση και άποψη πάνω στο θέμα, ξεσπώντας ουσιαστικά για όσους συμπεριφέρονται με τον τρόπο που περιέγραψε η μουσικός.

Το ξέσπασμα της Δανάης Μπάρκα για τους δημοσιογράφους

«Πολλές φορές έχουν ρωτήσει τον Γιάννη Ζουγανέλη, αυτόν τον υπέρτατο άνθρωπο, που υπάρχουν τόσα πράγματα να τον ρωτήσεις, μόνο για την Ελεωνόρα και την προσωπική της ζωή. Για το γάμο, για την εγκυμοσύνη, για τους χωρισμούς. Δεν θα μείνω στο ότι δεν ρωτάμε έναν άνθρωπο για την εγκυμοσύνη, είτε άντρας είτε γυναίκα, δεν θα μείνω σε αυτό. Ο καθένας είναι αυτό που κάνει. Υπάρχουν δημοσιογράφοι και δημοσιογράφοι», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Υπάρχουν κάποιοι δημοσιογράφοι που από μόνοι τους θα σου ανοίξουν την κουβέντα κι εσύ, χωρίς αν έχουν την ανάγκη να εκμαιεύσουν πληροφορίες, θα τα πεις όλα. Και υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που βλέπουν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη που τα τελευταία 15 χρόνια γεμίζει μαγαζιά και το μόνο που τους νοιάζει είναι “είστε έγκυος; Θα κάνετε παιδί;”. Αυτούς τους ανθρώπους εγώ, εκτός ότι τους θεωρώ παρεμβατικούς, τους θεωρώ και αγενέστατους».

«Εγώ με τη μαμά μου πολλές φορές έχουμε πει η μία στην άλλη ότι δεν απαντάς για μένα, δεν απαντώ για σένα», κατέληξε.

Δανάη Μπάρκα

Δάκρυσε ντυμένη στα κόκκινα στον αέρα του Πάμε Δανάη

Το έχει δηλώσει και η ίδια σε ανάρτησή της (δείτε την εδώ) αν και όλοι γνωρίζουμε πως γενικά είναι ένα ευαίσθητο πλάσμα. Η Δανάη Μπάρκα το πρωί της Δευτέρας 7/11 ενώ ήταν υπέρλαμπρη μέσα στο κόκκινο outfit της, δεν άντεξε και συγκινήθηκε στον αέρα της εκπομπής, Πάμε Δανάη.

Τα όσα είπε η Ελένη Ράντου για τη μητέρα της και το πρόβλημα της άνοιας που αντιμετωπίζει.

«Πιάνομαι από το τελευταίο κομμάτι σε σχέση με την άνοια. Σκεφτόμουν πόσο σκληρό είναι ένας άνθρωπος που αγαπάς και λατρεύεις, να φτάσει σε ένα σημείο να μη σε αναγνωρίζει. Και στέκομαι σε αυτό που είπε η κυρία Ράντου, ότι οι φροντιστές χρειάζονται φροντίδα. Είναι πολύ σκληρό πράγμα αυτός που αγαπάς να παύει να έχει μνήμες από εσένα για ότι έχετε ζήσει μαζί. Ξέρω ότι συγκίνησε, Δανάη μου», είπε η Δέσποινα Καμπούρη.

Η Δανάη Μπάρκα απάντησε: «Μάλλον δεν είμαι κατάλληλη για να συζητήσω γιατί με αυτά τα θέματα είμαι λίγο ευαίσθητη».

Στο κλείσιμο της συζήτησης, η Δανάη Μπάρκα είπε: «Είναι υπέροχη η Ελένη Ράντου, την ευχαριστούμε πολύ για το μοίρασμα, που μας ρήμαξε την ευχαριστούμε. Τα φιλιά μας και στην Ελένη Ράντου και σε όλους τους γύρω της. Κι εγώ θα στείλω μια παραπάνω αγκαλιά στη μητέρα της».