«Θα δικαιωθούμε πανηγυρικά...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Μάνου Παπαγιάννη μετά την δικαστική απόφαση για τη διαμάχη με τη Σοφία Παυλίδου

«Συγγνώμη για την...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θα δικαιωθούμε πανηγυρικά...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Μάνου Παπαγιάννη μετά την δικαστική απόφαση για τη διαμάχη με τη Σοφία Παυλίδου

Ένοχος κρίθηκε ο Μάνος Παπαγιάννης στην δικαστική του διαμάχη με την Σοφία Παυλίδου (δείτε εδώ την κατάθεσή του) και του επιβλήθηκε για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης τέσσερις μήνες με αναστολή.

Ο γνωστός ηθοποιός προχώρησε κατά την έξοδό του στις πρώτες του δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία μαζί με τη δικηγόρο του Γιάννα Παναγοπούλου, οι οποίοι άσκησαν έφεση της απόφασης.

Οι πρώτες δηλώσεις του Μάνου Παπαγιάννη

«Εγώ δεν έχω να πω πολλά παιδιά. Ασκήσαμε έφεση επί της απόφασης. Νιώθω ότι όλα πήγαν καλά κι όλα θα πάνε καλά, ακόμα καλύτερα δηλαδή. Και ελπίζω να είστε όλοι εδώ. Συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Νιώθω ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Είμαι αισιόδοξος. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Φυσικά και υπάρχει μεγάλη ζημία, επαγγελματική, οικονομική και καλλιτεχνική. Όλα θα πάνε καλά. Νιώθω χαρούμενος, είμαστε στο πλαίσιο αυτού που περιμέναμε. Στο Εφετείο θα δικαιωθούμε πανηγυρικά», είπε χαρακτηιστικά ο Μάνος Παπαγιάννης.

Από την μεριά της, η συνήγορος υπεράσπισης του, Γιάννα Παναγοπούλου ανέφερε πως φυσικά σέβονται την απόφαση της Δικαιοσύνης.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Παυλίδου

Η δια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής T-Live και εξέφρασε τα συναισθήματά της μετά τον αγώνα της, δηλώνοντας βαθιά συγκινημένη για την "νίκη" της.

«Το δικαστήριο έκρινε ένοχο αυτόν τον άνθρωπο και καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές. Δέχτηκα μήνυση από αυτόν για να λυγίσω, να μην συνεχίσω. Ευχαριστώ τον δικηγόρο μου, κ. Αλέξανδρο Μίντζια που ήταν δίπλα μου σε αυτόν τον αγώνα, αλλά και τους μάρτυρές μου, οι οποίοι ούτε αυτοί λύγισαν από τις μηνύσεις που δέχτηκαν, από τις αναβολές, από τις καθυστερήσεις. Θέλω να ευχηθώ σε όλα τα θύματα να βγουν νικητές και να δικαιωθούν, να μην χάνουν την πίστη τους.

Η αλήθεια πάντα θα λάμπει… Είμαι συγκινημένη γιατί ήρθε η ώρα να δικαιωθώ και να είναι ξεκάθαρο ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε έναν χώρο πολιτισμού όπως είμαστε εμείς», είπε αρχικά.

Για την ποινή που επιβλήθηκε στον Μάνο Παπαγιάννη, επισήμανε: «Δεν είναι ακριβώς η μικρότερη. Θα μπορούσε να είναι ένας μήνας ή πέντε ημέρες. Η ποινή δείχνει πόσα ψέματα είπε αυτός ο άνθρωπος και πόσο κατακριτέα είναι η πράξη του».