Κοραλία Καράντη: Δύο μέτρα και κούκλος - Αυτός είναι ο 27χρονος γιος της με τον Τζώνη Καλημέρη

Τον λένε Εδουάρδο...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κοραλία Καράντη, αν και προτιμά να μη μιλά πολύ για την προσωπική της ζωή και συνήθως παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι γνωστό πως έχει πραγματοποιήσει δύο γάμους και πρόσφατα αποκάλυψε πως υπάρχει και τρίτος.

Για δέκα χρόνια, από το 2003 έως το 2013, παρέμεινε παντρεμένη με τον Γιώργο Λιάνη, ωστόσο ο πρώτος άντρας με τον οποίο ερωτεύτηκε και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας ήταν ο Τζώνη Καλημέρης, με τον οποίο παντρεύτηκε το 1991 και χώρισε το 1998. Με τον τελευταίο έχει αποκτήσει, μάλιστα, και έναν γιο, τον Εδουάρδο, που είναι πλέον 27 χρονών και είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή της ηθοποιού.

Αυτός είναι ο γιος της Κοραλίας Καράντη και του Τζώνη Καλημέρη

Τα χρόνια των σπουδών του τα πέρασε στο εξωτερικό, όμως, πλέον βρίσκεται μόνιμα στην Ελλάδα και προσπαθεί να κρατά τις ισορροπίες μοιράζοντας τον χρόνο του ανάμεσα στη δουλειά και την οικογένειά του. Έτσι, στις 3/11 εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του youweekly.gr στο θέατρο για να δει την μητέρα του στην παράσταση "Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου".

Κοραλία Καράντη γιος

Γιατί δεν λέει δημόσια το επίθετό της

Η Κοραλία Καράντη είναι μία ταλαντούχα ηθοποιός που έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές στο κοινό με τις ερμηνείες της. Έχει καταφέρει να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια που εμφανίστηκαν μπροστά της και αν και δεν εμφανίζεται συχνά σε τηλεοπτικές εκπομπές, το βράδυ της Τετάρτης 19/10 βρέθηκε στο The 2night Show και μίλησε για όλα.

Μάλιστα, προχώρησε σε μία αποκάλυψη για την οποία δεν γνώριζε κανείς. Η ηθοποιός δεν έχει αναφέρει ποτέ δημόσια ποιο είναι το πραγματικό της επίθετο και εξήγησε ακριβώς ποιος είναι ο λόγος, αλλά και από που έχει προκύψει το επώνυμο που χρησιμοποιεί ως περσόνα.

«Όταν μπήκε στη ζωή μας ο Βύρων Πάλλης, εγώ ήμουν 9 χρονών, οπότε δεν είχα κανένα αντρικό πρότυπο στο σπίτι. Για εμένα ήταν δύσκολο. Θεωρώ ότι είναι κι οι δύο γονείς απαραίτητοι για να μεγαλώσουν τα παιδιά ήρεμα κι ισορροπημένα. Η προσωπικότητα του πατέρα είναι αυτό που θα κάνει μια γυναίκα να δημιουργήσει το πρότυπο του άντρα που θα αγαπήσει και θα συνδέσει τη ζωή της.

Όταν αυτό δεν υπάρχει κι είναι θολό, αχνό, μακρινό ή στραβό, δημιουργεί ένα πρόβλημα στις γυναίκες στο να βρουν μετά… Είχα μια μανία με τους μεγαλύτερους άντρες, όταν ήμουν μικρή. Το αποδίδω εκεί. Μεγαλώνοντας και συνεχίζοντας τη ζωή μου, αυτό σταμάτησε να ισχύει τόσο πολύ. Ο Βύρων ήταν ένας άνθρωπος που φρόντισε την καλλιέργεια και τη μόρφωσή μου, την αναλυτική μου σκέψη», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Δεν λέω δημόσια το επίθετο μου, γιατί είναι κάτι πίσω από το οποίο κρύβομαι. Όταν θέλω να περάσω χωρίς να με παρατηρήσουν. Το Καράντη είναι το πατρικό όνομα της μητέρας του Βύρωνα».