«Είμαι τόσο λυπημένη ακούγοντας...» - Θρήνος για την Καλομοίρα

Η ανάρτηση για το θάνατο του πατέρα της Τζένιφερ Άνιστον

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η Καλομοίρα, θέλοντας να αποχαιρετήσει δημόσια έναν άνθρωπο που συμπαθούσε πολύ, όμως έφυγε από τη ζωή πριν μερικές ώρες με αποτέλεσμα να βυθιστεί στο θρήνο.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια θέλησε να αποχαιρετήσει τον Τζον Άνιστον, πατέρα της ηθοποιού Τζένιφερ Άνιστον με μια κοινή τους φωτογραφία και ένα συγκινητικό μήνυμα (δείτε την σπαρακτική ανάρτηση της κόρης του).

Η ανάρτηση της Καλομοίρα για το θάνατο του Τζον Άνιστον

«Είμαι τόσο λυπημένη ακούγοντας τα νέα σήμερα. Ήταν τόσο ευγενικός και γενναιόδωρος όταν τον συνάντησα. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους αγαπημένους του» έγραψε η Καλομοίρα.

Καλομοίρα για Τζον Άνιστον

Ποιος ήταν ο Τζον Άνιστον

Ο Τζον Άντονι Άνιστον, γεννημένος Γιάννης Αναστασάκης στις 24 Ιουλίου 1933, ήταν ελληνικής καταγωγής Αμερικανός ηθοποιός.

Έγινε περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του ως Victor Kiriakis στη δραματική σειρά «Days of Our Lives» του NBC, στην οποία ξεκίνησε τον Ιούλιο του 1985 και έπαιζε συνεχώς από τότε. Ο ρόλος του χάρισε μια υποψηφιότητα για το Βραβείο Emmy στην κατηγορία Β' Ανδρικού Ρόλου σε δραματική σειρά το 2017.

Γεννήθηκε στην Κρήτη από τη Στέλλα Τζόαν και τον Αντώνιο Αναστασάκη και έφυγαν οικογενειακώς για τις ΗΠΑ όταν ήταν δύο ετών. Όταν έφτασαν εκεί, ο πατέρας του άλλαξε το όνομα της οικογένειας και εγκαταστάθηκαν στην Πενσιλβάνια, όπου είχαν εστιατόριο.

Απέκτησε μια κόρη, την Τζένιφερ Άνιστον (γεννημένη στις 11 Φεβρουαρίου 1969), με την πρώτη του σύζυγο, Νάνσι Ντάου, και έναν γιο, τον Αλεξάντερ, με τη δεύτερη σύζυγό του, Σέρι Ρούνεϊ, ενώ νονός της Τζένιφερ ήταν ο Τέλι Σαβάλας, ένας από τους καλύτερους φίλους του.