Ό,τι πιο γλυκό: Δεν τον αφήνει από την αγκαλιά της - Η ανάρτηση της Ιωάννας Σιαμπάνη με τον γιο της την ώρα του θηλασμού

Η τρυφερή στιγμή τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Σιαμπάνη
Instagram / Ιωάννα Σιαμπάνη

Η Ιωάννα Σιαμπάνη έγινε μαμά για πρώτη φορά πριν από λίγες ημέρες και από τότε η καθημερινότητά της έχει αλλάξει εντελώς. Δεν έχει αλλάξει, όμως μόνο επιφανειακά η ζωή της. Ακόμη και το ίδιο της το σώμα λειτουργεί διαφορετικά πια (δείτε εδώ πως είναι 15 μέρες μετά την γέννα), αφού με αυτό θρέφει το νεογέννητο μωρό της.

Αυτό που μένει σταθερό, ωστόσο, είναι το γεγονός πως χρησιμοποιεί τα social media για να δείχνει κομμάτια από την δουλειά, αλλά και την οικογένειά της, επομένως τώρα ο γιος της θα εμφανίζεται όλο και πιο συχνά στο προφίλ της. Την Τρίτη 15/11, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της ίδιας με το παιδί της από την ώρα που θήλαζε.

Η τρυφερή στιγμή του θηλασμού της Ιωάννας Σιαμπάνη με το παιδί της

Ιωάννα Σιαμπάνη θηλασμός
Instagram / Ιωάννα Σιαμπάνη

Η πρώτη βόλτα με τον νεογέννητο γιο της στην Γλυφάδα

Η Ιωάννα Σιαμπάνη, πριν από λίγες ημέρες, έγινε μαμά (δείτε εδώ τις φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο), όπως ήδη αναφέρθηκε, και αφού πέρασε λίγες ημέρες, όπως είναι φυσικό, στο νοσοκομείο, επέστρεψε στο σπίτι της, όπου βιώνει μία εντελώς διαφορετική καθημερινότητα, αφού όλα γυρίζουν γύρω από το παιδί της πια.

Έχει αποφασίσει, ωστόσο, να μη κλειστεί μέσα και να "χάσει" τη ζωή που ήξερε και ακολουθούσε μέχρι τώρα και έτσι, πήρε τον νεογέννητο γιο της και την μητέρα της και βγήκαν βόλτα στη Γλυφάδα οι τρεις τους. Η ίδια φορούσε ένα μπεζ σετάκι, τοπ και κολάν δηλαδή, το οποίο συνδύασε με λευκά crocs, ενώ η μητέρα της ένα κόκκινο μπλουζάκι και ένα παντελόνι με έντονο μοτίβο και πέδιλα.

Οι δυο τους περπάτησαν δίπλα στην παραλία την Πέμπτη 3/11, ωστόσο στάθηκαν και σε ένα παγκάκι της περιοχής για να ταϊσει η νέα μανούλα το μωράκι της και να ξεκουραστούν για λίγο.

Ιωάννα Σιαμπάνη βόλτα

Ιωάννα Σιαμπάνη μητέρα γιος βόλτα

Ιωάννα Σιαμπάνη γιος μητέρα