«Εγώ θα μείνω μόνη μου...» - Η προσωπική εξομολόγηση της Φαίης Σκορδά στον αέρα του ΣΚΑΪ

«Ναι, το προτιμώ»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Εγώ θα μείνω μόνη μου...» - Η προσωπική εξομολόγηση της Φαίης Σκορδά στον αέρα του ΣΚΑΪ

Η Μαίρη Ραζή βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Πρωινό μας, την Τρίτη 15/11, και η παρουσιάστρια βρήκε την αφορμή να την ρωτήσει για τις τελευταίες της δηλώσεις σχετικά με την απιστία στις σχέσεις.

Ωστόσο, το γεγονός πως επέμενε στο ότι της αρέσει να υπάρχει μία ελευθερία και πως θα συγχωρούσε την απάτη, βρίσκει αντίθετη την Φαίη Σκορδά, η οποία προέβη σε μία πολύ προσωπική εξομολόγηση στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την προσωπική της ζωή

«Εγώ θα μείνω μόνη μου. Τελεία. Έτσι! Καλύτερα, σαν τη Στανίση. Πιο καλή η μοναξιά. Ναι, το προτιμώ» είπε χαρακτηριστικά με την ηθοποιό να της απαντά: «Όχι παιδί μου. Μα ο άνθρωπος είναι να είναι με έναν άλλον σύντροφο».

«Και τι; Άμα θέλει, άμα δε θέλει» ανταπάντησε η ίδια και εκείνη της εξήγησε: «Εσύ κάνεις τον εαυτό σου έτσι. Εσύ τοποθετείς τον εαυτό σου εκεί».

«Δεν θεωρούμαι πετυχημένη σε αυτό το κομμάτι...»

Η Φαίη Σκορδά είχε μία ιδιαίτερα έντονη στιγμή με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, Πρωινό μας, την Τετάρτη 9/11 (δείτε την εδώ), ωστόσο οι δυο τους είχαν και μία πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί με το υπόλοιπο πάνελ για τα διαζύγια και τον έρωτα στη ζωή τον ανθρώπων.

Ο διάσημος σεφ δήλωσε πως οι γάμοι πλέον δεν διαρκούν πολύ και σε αυτό παίζει ρόλο και το γεγονός πως πλέον οι άνθρωποι γνωρίζονται μέσω μίας οθόνης και όχι από κοντά, ενώ η παρουσιάστρια διαφώνησε μαζί του και εξήγησε αναλυτικά τι πιστεύει εκείνη για την αληθινή αγάπη γενικότερα, αλλά όσον αφορά την ζωή της.

«Παλαιοτέρα γινόντουσαν περισσότερα προξενιά και κρατούσαν…Θέλω να πω ότι εγώ πιστεύω πολύ στην αγάπη και τον έρωτα, που δεν θεωρούμαι πετυχημένη σε αυτό το κομμάτι. Δεν μπορώ να παύω να πιστεύω στο ιδανικό… θέλω έτσι να είναι για τους άλλους γιατί αυτό μου δίνει αισιοδοξία και χαρά», δήλωσε χαρακτηριστικά.