Σοφία Παυλίδου: «Έχει 4 χρόνια να κάνει τόσο ωραία ημέρα» - Η πρώτη ανάρτηση μετά την δίκη

Η "σπόντα" στον Μάνο Παπαγιάννη για την διαμάχη τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοφία Παυλίδου: «Έχει 4 χρόνια να κάνει τόσο ωραία ημέρα» - Η πρώτη ανάρτηση μετά την δίκη

Την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η Σοφία Παυλίδου μετά την νίκη της στην δικαστική διαμάχη με τον Μάνο Παπαγιάννη (δείτε εδώ την απολογία του).

Να σημειωθεί πως ο ηθοποιός κρίθηκε ένοχος και η ποινή που του επιβλήθηκε για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης είναι τέσσερις μήνες με αναστολή.

Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση της Σοφίας Παυλίδου

«Καλημέρα! Πολύ ωραία ημέρα σήμερα, νομίζω πάρα πολύ ωραία. Θα έλεγα πως έχει 4 χρόνια να κάνει τόσο ωραία ημέρα», είπε στο βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της η ηθοποιός.

Οι δηλώσεις της μετά τη δίκη

«Εμένα δεν με αφορά η ποινή. Το δικαστήριο ξέρει γιατί έβαλε αυτή την ποινή. Έχει τα κριτήριά του. Εμένα δεν με ενδιαφέρει να τιμωρήσω κάποιον. Η ουσία είναι η δική μου αθώωση και η δική του ενοχή. Εννοείται ότι νιώθω μεγάλη ικανοποίηση και δικαίωση μετά από τέσσερα χρόνια που αθωώνομαι διπλά. Δικαιώνομαι διπλά για τη μήνυση που μου είχε κάνει για επικίνδυνες σωματικές κακώσεις που του είχα προκαλέσει. Αθωώθηκα.

Φυσικά έφαγε την ποινή αυτή των 4 μηνών για τον ξυλοδαρμό που έχω υποστεί με αναστολή. Φάνηκε ότι η μήνυση που μου έκανε ήταν μήνυση στρατηγικής για να φοβηθώ και να μη συνεχίσω, όπως και οι μηνύσεις που έκανε στους μάρτυρές μου. Αυτή η στρατηγική έπεσε στο κενό. Αν ο κ. Παπαγιάννης είχε κάνει κάποια κίνηση να μη φτάσουμε στο δικαστήριο… Αν υπήρχε συγγνώμη, ακόμα και ιδιωτικά, δε θα έφτανα στα δικαστήρια.

Όλοι οι άνθρωποι παρασύρονται και έχουν κακές στιγμές. Δεν συνέβη αυτό… Αν δείτε και τη συνέντευξη μετά δεν υπάρχει μεταμέλεια. Αισθάνθηκα λύτρωση στο άκουσμα της απόφασης. Ήμουν συγκινημένη, νομίζω φάνηκε. Είναι πολύ λυτρωτικό. Χάνεις το κουράγιο σου αλλά δεν έχασα την πίστη μου στην ελληνική δικαιοσύνη. Δεν είχε καμία απόδειξη για αυτά που ισχυριζόταν. Οπότε εννοείται εγώ βγήκα νικήτρια, δεν ξέρω τι αισθάνεται ο κ. Παπαγιάννης» τόνισε η Σοφία Παυλίδου.