«Την στιγμή που μπήκε στο σπίτι...» - "Λύγισε" η Αγγελική Δαλιάνη κατά την κατάθεση της στη δίκη του Μάνου Παπαγιάννη

Όσα ειπώθηκαν στον αέρα του Super Κατερίνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Δημοσιογράφος της εκπομπής Super Κατερίνα στον ALPHA, μετέφερε την στάση που κράτησε η Αγγελική Δαλιάνη κατά την διάρκεια της κατάθεσης της στην δίκη ανάμεσα στον σύζυγό της Μάνο Παπαγιάννη και την Σοφία Παυλίδου μετά την μήνυση της δεύτερης για ξυλοδαρμό το 2018 σε παράσταση που συμμετείχαν.

Να σημειώσουμε πως το Πρωινό έβγαλε στην δημοσιότητα αναλυτικά όλη την κατάθεση του ηθοποιού σχετικά με το περιστατικό και τα όσα βίωσε στη συνέχεια.

Όσα είπε η Αγγελική Δαλιάνη στην δίκη

«Ήταν τραγική φιγούρα στις χθεσινές καταθέσεις καθότι η Αγγελική Δαλιάνη περιέγραψε ακριβώς το πως το βίωσε εκείνη. Λέγοντας λοιπόν τη στιγμή που μπήκε ο Μάνος Παπαγιάννης στο σπίτι με τις γρατζουνιές στο πρόσωπό του εκείνη θήλαζε το μωρό. Φοβήθηκε πως πως όλο αυτό μπορεί να είχε συμβεί εκπαραδρομής κατά τη διάρκεια της παράστασης, εκείνος της εξήγησε το πως ακριβώς έγινε και ότι η Σοφία Παυλίδου πάνω στη σκηνή ήταν λίγο νευριασμένη.

Εκείνη την στιγμή ρωτήθηκε από το προεδρείο για το εάν ήταν γενικότερο το περιστατικό, εάν δηλαδή η Σοφία Παυλίδου είναι θυμωμένη γενικά και λέει όχι ο Μάνος Παπαγιάννης μου εξήγησε πως ήταν η στιγμή», είπε η δημοσιογράφος.

Οι πρώτες δηλώσεις του Μάνου Παπαγιάννη μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Ένοχος κρίθηκε ο Μάνος Παπαγιάννης και του επιβλήθηκε για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης τέσσερις μήνες με αναστολή.

Ο γνωστός ηθοποιός προχώρησε κατά την έξοδό του στις πρώτες του δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία μαζί με τη δικηγόρο του Γιάννα Παναγοπούλου, οι οποίοι άσκησαν έφεση της απόφασης.

«Εγώ δεν έχω να πω πολλά παιδιά. Ασκήσαμε έφεση επί της απόφασης. Νιώθω ότι όλα πήγαν καλά κι όλα θα πάνε καλά, ακόμα καλύτερα δηλαδή. Και ελπίζω να είστε όλοι εδώ. Συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Νιώθω ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Είμαι αισιόδοξος. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Φυσικά και υπάρχει μεγάλη ζημία, επαγγελματική, οικονομική και καλλιτεχνική. Όλα θα πάνε καλά. Νιώθω χαρούμενος, είμαστε στο πλαίσιο αυτού που περιμέναμε. Στο Εφετείο θα δικαιωθούμε πανηγυρικά», είπε χαρακτηιστικά ο Μάνος Παπαγιάννης.

Από την μεριά της, η συνήγορος υπεράσπισης του, Γιάννα Παναγοπούλου ανέφερε πως φυσικά σέβονται την απόφαση της Δικαιοσύνης.