Δεν κατάφεραν να κλείσουν ούτε ένα χρόνο σχέσης - Χώρισε πασίγνωστη ηθοποιός και έχει γίνει βούκινο

Τους έδωσαν στεγνά οι φίλοι τους....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δεν κατάφεραν να κλείσουν ούτε ένα χρόνο σχέσης - Χώρισε πασίγνωστη ηθοποιός και έχει γίνει βούκινο

Μπορεί μέσα από τις αναρτήσεις τους να φαινόντουσαν πολύ ερωτευμένοι, ωστόσο, σύμφωνα με τα ξένα μέσα χώρισαν οριστικά. Πρόκειται για ζευγάρι που μπορεί να μην απασχόλησε ιδιαίτερα, ωστόσο, το γεγονός πως εκείνη είναι κορυφαία ηθοποιός, δεν γινόταν να μην βγει η πληροφορία του χωρισμού τους και να κυκλοφορήσει παντού.

Δεν κατάφεραν να κλείσουν ένα χρόνο σχέσης και πρόσωπα από το στενό τους περιβάλλον επιβεβαίωσαν πως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους

Αυτό το ζευγάρι χώρισε

Ο λόγος για την Ντέμι Μουρ και τον Ντάνιελ Χαμ. «Είναι καλά» δήλωσε φίλος της στο People μετά τον χωρισμό της. «Είναι χαρούμενη και χαίρεται τα παιδιά και τους φίλους της» είπε.

Την περασμένη εβδομάδα η Μουρ έκλεισε τα 60 και δέχτηκε ευχές από την οικογένεια και τους φίλους της, μεταξύ αυτών και ο πρώην σύζυγός της Μπρους Γουίλις και η νυν σύζυγός του.

Παρόλο που ο χωρισμός τους έχει γίνει βούκινο παντού, εκείνη κρατά χαμηλό προφίλ από τα media.

Να σημειωθεί πως αυτός είναι ο δεύτερος χωρισμός στη showbiz μέσα σε λίγες ημέρες, καθώς πήρε διαζύγιο ακόμη ένα αγαπημένο ζευγάρι με παιδιά.

Demy Moor χωρισμός
Instagram/demimoore

Ποιος είναι ο Ντάνιελ Χαμ

Ο 46χρονος επαγγελματίας, που ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη, εθεάθη με τη Μουρ στο show Chloé’s Fall/Winter 2022, στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, στην πρώτη σειρά, μαζί με τις Maria Sharapova και Gugu Mbatha-Raw.

Ο Humm είναι ιδιοκτήτης του πολυτελή εστιατορίου Eleven Madison Park στο Μανχάταν και των εστιατορίων NoMad στα ομώνυμα ξενοδοχεία σε Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες. Επιπλέον, είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων μαγειρικής.

Demy Moor πρώην σύντροφος
Instagram/demimoore

Είναι, ακόμα, ένας από τους ιδρυτές της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Rethink Food, με στόχο μεγαλύτερη δικαιοσύνη και βιωσιμότητα στο φαγητό. Χαρακτηριστικά, το 2020, στη διάρκεια του lockdown, η Rethink Food πήρε την πρωτοβουλία να διανέμει καθημερινά περίπου 3.000 γεύματα την ημέρα σε ευπαθείς κοινότητες της Νέας Υόρκης.