Σε πυρετώδεις ρυθμούς η παραγωγή του Masterchef 7 - Τι συμβαίνει με τα γυρίσματα

Αναλυτικά ο σχεδιασμός

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σε πυρετώδεις ρυθμούς η παραγωγή του Masterchef 7 - Τι συμβαίνει με τα γυρίσματα

Ο νέος κύκλος του Masterchef 7 είναι γεγονός, πως θα βγει για άλλη μια φορά στον αέρα και μάλιστα αυτό δε θα αργήσει να συμβεί (δείτε εδώ για πότε προβλέπεται η πρεμιέρα).

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν η παραγωγή είναι πανέτοιμη, αφού τη Δευτέρα 14/11 έγινε η τελική πρόβα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, που βλέπουμε τα επεισόδια και μάλιστα πολύ σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν και τα πρώτα γυρίσματα.

Εξελίξεις για την πρεμιέρα του Μasterchef 7

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει από τόσο νωρίς, καθώς ο μαγειρικός διαγωνισμός θα παίζει απέναντι από το All star survivor και για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να ανταποκριθεί όσο το δυνατόν καλύτερα στον ανταγωνισμό

Masterchef

Η δυσάρεστη ανακοίνωση για τη συνέχεια του μαγειρικού διαγωνισμού

Μπορεί τα γυρίσματα του MasterChef 7 να έχουν δρομολογηθεί εντός ολίγων ημερών αλλά... ότι δείτε φέτος, μετά τέλος! Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή Happy Day, από τον Πάνο Ιωαννίδη και το ίδιο θα συμβεί και στο ριάλιτι μοντέλων, GNTM!

H Τίνα Μεσσαροπούλου είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής: «Το MasterChef ξεκινά γυρίσματα στις 17 του μήνα, κάποια στιγμή την άλλη εβδομάδα, φαίνεται όμως ότι θα είναι ο 7ος και τελευταίος κύκλος.

Το Star δεν έχει σκοπό να αφήσει το project, θα το κρατήσει, θα κρατήσει τα δικαιώματα, αλλά θα το παγώσει. Επειδή ακριβώς δεν υπάρχουν πολλές και καλές και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, θα επιλέξουν και θα ανατρέξουν στο παρελθόν, παίρνοντας κάποιους παλιούς παίκτες» και πρόσθεσε: «Παρόμοια απόφαση έχει παρθεί και για το GNTM»!